MTV EMA Nominee | Nicky Romero

8 oktober 2013
Onlangs zijn alle genomineerden voor de MTV EMA 2013 onthuld door niemand minder dan Ron Burgundy. Vijf topacts maken kans op een award in de categorie 'Best Dutch Act'. Kensington, Afrojack, Nicky Romero, Nielson en Armin van Buuren.
Wij zetten elke week een act in de spotlight zodat jij weet op wie je moet stemmen via http://nl.mtvema.com/ . Deze week staat gaat de aandacht naar Nicky Romero op MTV.nl!
Nicky Romero staat aan de top in de dacewereld! De 24-jarige Nederlandse dj werd geboren in Amerongen als Nick Rotteveel. Bekendheid kreeg hij met zijn single 'Toulouse' die lange tijd in de top 10 van Beatport stond. Les kreeg hij van niemand minder dan David Guetta, die hij nu zijn mentor mag noemen.
Naast zichzelf op de kaart zetten, richtte hij ook nog zijn eigen label 'Protocol Recording' op en maakt hij hit na hit. In 2012 kreeg hij de prijs voor 'Highest New Entry' van DJMAG voor zijn plek op nummer 17.
Nicky Romero heeft naast David Guetta ook met andere grote dj gewerkt; zoals Tiësto, Fedde Le Grand, Sander van Doorn, Calvin Harris, Avicii en mede-nominee Afrojack. Zijn track met Avicii 'I Could Be The One' bereikte de nummer 1-positie in de UK Singles Chart.
2013 is ook een geweldig jaar voor Nickey Romero. Hij opent dit jaar voor het eerst officieel Amsterdam Dance Event met zijn eigen label night. En als jij genoeg stemmen uitbrengt wint hij misschien wel de MTV EMA voor 'Best Dutch Act'.
Stemmen doe je hier: http://nl.mtvema.com/

laatste nieuws

#1-DJ van de wereld Martin Garrix gaat optreden tijdens de MTV EMA 2016!

Nieuws

Dingen in Harry's gezicht gooien is not done

Nieuws

#KanyeDay was heel erg.. ‘Kanye’

Nieuws

#MTVSpotifriday: Camila Cabello, Jonas Blue, Cheat Codes, Muse

Nieuws

#MTVSpotifriday: DNCE, Zara Larsson, Teske, Harry Styles

Nieuws

#MTVSpotifriday: Fifth Harmony, Foo Fighters, Major Lazer, Kovacs

Nieuws

#MTVSpotifriday: Jax Jones, Demi Lovato, Royal Blood, Lucas & Steve

Nieuws

#MTVSpotifriday: Niall Horan, Mr. Probz, Imagine Dragons, Sevdaliza en meer

Nieuws