ONE REPUBLIC IN DE HEINEKEN MUSIC HALL

24 juni 2013
De Amerikaanse poprockband One Republic geeft op 3 maart 2014 een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De Kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10.00 uur.
One Republic, bestaande uit zanger Ryan Tedder, bassist Brent Kutzle, drummer Eddie Fisher en gitaristen Zach Filkins en Drew Brown, heeft zijn bekendheid mede te danken aan My Space. Zanger Ryan Tedder werd naar aanleiding van de vele hits op My Space benaderd door het label van de wereldberoemde producer Timbaland. In 2007 kwam daar het debuutalbum 'Dreaming Out Load' uit en scoorde het vijftal een wereldhit met de remix van het nummer 'Apologize'.
Het tweede album ‘Waking Up’ volgde in 2009 met daarop opnieuw een top 10 hit met de single ‘All The Right Moves’. Het derde album ‘Native’ is begin dit jaar uitgebracht gevolgd door een wereldtour in het teken van het nieuwe album.
One Republic staat inmiddels bekend om hun verrassend goede live optredens. Hun uitverkochte concert in Paradiso eerder dit jaar werd door de bezoekers en de pers zeer goed ontvangen.
One Republic staat maandag 3 maart 2014 in Heineken Music Hall in Amsterdam. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 32 excl. servicekosten. Kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10.00 uur.

laatste nieuws

Download de gratis MTV Play-app!

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws

MTV Push: Grace VanderWaal

Muziek

Casey Johnson noemt Farrah Abraham een heks nadat ze hem geblockt heeft op Twitter...

Series