MTV Celebrity Investigation: Beyoncé onthult het geslacht van haar tweeling?

19 maart 2017
Beyoncé is de queen van de subtiele hints. Als je haar een klein beetje volgt weet je ondertussen dat niet alleen elke foto, maar praktisch alles wat ze doet een reden heeft. Zo heeft ze hints gedropt over tracks, over de naam van haar dochter Blue Ivy, over de namen van albums én zelfs over de vorm van een podium. Daarom is haar laatste move (van gisteren) vrij verdacht en denkt de wereld dat Queen Bey misschien wel het geslacht van de tweeling heeft verklapt in een foto... Nog niet overtuigd? ;) Check hieronder welke dingen ze in haar leven al subtiel heeft gehint en we bijna wel aan moeten nemen dat ze twee .... krijgt ;)
Bewijsmateriaal #1: Beyoncé dropt subtiele hints over de naam van haar dochter Blue Ivy
Iedereen was in shock toen Beyoncé tijdens de VMAs in 2011 aankondigde dat ze zwanger was. Bey gaf geen duidelijke hints over het geslacht, echter wel over de naam: ze droeg namelijk veel blauwe outfits tijdens de zwangerschap...
Bewijsmateriaal #2: Beyoncé laat stiekem zien hoe haar podium van de Superbowl in 2013 eruit gaat zien
Enkele maanden voordat Beyoncé optrad bij de Superbowl in 2013, plaatste ze een foto van haar schoenen op Instagram. Boeiend? Ja; d'r schoenen leken verdacht veel op het design van het podium van haar Superbowl optreden die pas enkele maanden daarna plaatsvond. Check de schoenen hieronder en het podium in het filmpje. Bey doet nooit iets zonder reden ;)
Bewijsmateriaal #3: When life gives you lemons, you make lemonade...
Jazeker! Beyoncé plaatste deze twee foto's in 2015 en heel toevallig lanceerde ze het album 'Lemonade' in 2016! De quote "When life gives you lemons, you make lemonade" is ook terug te horen op het einde van haar nummer 'All Night'. Toeval? Wij denken van niet. Check de foto's hieronder.
En zo zijn er nog veel meer hints die Beyoncé ons in de afgelopen jaren heeft gegeven, als is het maar over de kleinste dingen. We horen je denken: en het geslacht van de komende tweeling? Gisteren plaatste Bey weer een flawless foto op Instagram. Er viel echter iets op: op de foto draagt Beyonce exact dezelfde oorbellen die ze droeg in de videoclip van haar lied 'If I Were A Boy'. GOT IT?! Dat moeten twee jongetjes zijn! Zou 't? Haar fans zijn er in ieder geval vrij zeker van...We gaan het je toch moeilijker maken. De foto die Beyoncé namelijk plaatste toen ze aankondigde dat ze zwanger was bracht ons op een heel ander spoor. Ze droeg toen een roze strikje op haar BH en had een blauwe onderbroek aan - juist; een jongen en een meisje.

Conclusie: we zullen het pas echt te weten komen zodra Beyoncé het zelf vertelt. Tot die tijd moeten we het met d'r sneaky hints doen ;)

All Night

laatste nieuws

#1-DJ van de wereld Martin Garrix gaat optreden tijdens de MTV EMA 2016!

Nieuws

Dingen in Harry's gezicht gooien is not done

Nieuws

#KanyeDay was heel erg.. ‘Kanye’

Nieuws

#MTVSpotifriday: Camila Cabello, Jonas Blue, Cheat Codes, Muse

Nieuws

#MTVSpotifriday: DNCE, Zara Larsson, Teske, Harry Styles

Nieuws

#MTVSpotifriday: Fifth Harmony, Foo Fighters, Major Lazer, Kovacs

Nieuws

#MTVSpotifriday: Jax Jones, Demi Lovato, Royal Blood, Lucas & Steve

Nieuws

#MTVSpotifriday: Niall Horan, Mr. Probz, Imagine Dragons, Sevdaliza en meer

Nieuws