Lana Del Rey is back! Check hier haar nieuwe nummer 'Mariners Apartment Complex'

13 september 2018
Lana Del Rey is terug! En hoe! De zangeres, die bekend is geworden met de prachtige track 'Video Games', heeft gisteravond haar nieuwe single 'Mariners Apartment Complex' uitgebracht. De videoclip is gemaakt door niemand minder dan haar éigen zus Chuck.

Fun fact: De zus van Lana heeft de video geschoten met haar iPhone.. Zo zie je maar weer dat een videoclip schieten helemaal niet duur hoeft te zijn!
Mariners Apartment Complex heeft net als Lana's andere muziek een lekker duistere en dromerige sfeer. Echter heeft dit liedje, in tegenstelling tot haar andere songs, wel een positief onderwerp. De zangeres heeft namelijk jaren met depressies gekampt, maar in dit nummer geeft ze aan dat dit nu voorbij is. Mariners Apartment Complex is dan ook perfect om je end-of-the-summer-dipje mee te bestrijden!
Maar er is meer.. Volgende week, 18 september, brengt Lana namelijk nóg een single en videoclip uit; 'Venice Bitch'. Door deze interessante naam kunnen we niet wachten tot het volgende week dinsdag is!
Als kers op de taart heeft Lana ook nog een nieuw album aangekondigd dat begin 2019 uit komt. Het is inmiddels haar 6e album en dat betekent dat Lana sinds haar debuutplaat 'Born To Die' bijna elk jaar met een nieuw album is gekomen. Daar kunnen veel artiesten een voorbeeld aan nemen ;)!

Kun jij ook niet wachten tot het nieuwe album van Lana uit komt?

Lana Del Rey - Young and Beautiful

categorie:

laatste nieuws

Dit zijn de genomineerden van de MTV Movie & TV Awards 2019

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Kip Taco (Aflevering 8)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Scampi Ananas (Aflevering 7)

news

MTV Push mei 2019: leer Lizzo beter kennen!

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Vegan Curry (Aflevering 6)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Zoete Aardappel Wafels (Aflevering 5)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Home Made Granola (Aflevering 4)

news

Win biostickets voor de nieuwe film ‘After’

news