Kim en Kanye zijn getrouwd

25 mei 2014
Kim Kardashian en Kanye West zijn getrouwd. De 33-jarige realityster en rapper wisselden zaterdagnacht hun huwelijksbeloften uit in het Forte di Belvedere o di San Giorgio in Florence, Italië, omringd door familie en vrienden. Pastor Rich Wilkerson Jr. zou de ceremonie hebben voorgezeten.
Een van ver afgenomen foto heeft zich via Twitter verspreid, waarop te zien is hoe het koppel op hun gasten uitkijkt, staand voor een muur van witte bloemen, die, zo stelde US Weekly al eerder, met ‘water werden besproeid’ om er vers uit te blijven zien.
Aanwezigen bij deze exclusieve ceremonie waren onder meer Kim’s zussen Kourtney en Khloé, model Chrissy Teigen en haar echtgenoot John Legend, en ontwerpster Rachel Roy. Ook doet het gerucht de rondte dat Jay Z getuige was.
Bruce Jenner, echtgenoot van Kim’s moeder Kris en vader van de ster’s halfzussen Kendall en Kylie, zou de bruid over het gangpad hebben begeleid.
De overdadige ceremonie volgde op een feest de nacht ervoor in het Paleis van Versailles in Parijs, waar de gasten konden genieten van een privétour van het huis van ontwerper Valentino. Lana Del Rey trad eveneens op tijdens deze avond en gasten werden per vliegtuig naar Italië gevlogen voor de huwelijksvoltrekking.
Dit is Kim’s derde huwelijk, na haar 72-dagen durende huwelijk met Kris Humphries en haar eerste huwelijk met Damon Thomas van 2003 tot 2004.
Kanye vroeg in oktober in San Francisco zijn nu kersverse echtgenote om met hem te trouwen.
Een ingewijde vertelde Us Weekly dat hun huwelijk een “prinsessensprookje zou zijn voor Kim” en “dat Kanye aan ieder detail dacht” om Kim gelukkig te maken.
Ondanks de gedetailleerde planning zou de 36-jarige muzikant toch zenuwachtig zijn geweest in de aanloop naar zijn huwelijk.
“Het is grappig hoe nerveus hij was,” vertelt een toeschouwer aan People. “Hij was zich duidelijk bewust van het belang van wat hij zou gaan doen. Vanmorgen was hij één en al lach, maar naar mate de dag vorderde zag ik de zenuwen hun intrede doen. Dat gebeurt bij de meeste bruidegoms. Ik heb het allemaal al eerder gezien.”
Het koppel’s kleine meisje North, die zij vorig jaar juni verwelkomden, was ook aanwezig tijdens de ceremonie.
Copyright: Cover Media 2014

laatste nieuws

#1-DJ van de wereld Martin Garrix gaat optreden tijdens de MTV EMA 2016!

Nieuws

Dingen in Harry's gezicht gooien is not done

Nieuws

#KanyeDay was heel erg.. ‘Kanye’

Nieuws

#MTVSpotifriday: Camila Cabello, Jonas Blue, Cheat Codes, Muse

Nieuws

#MTVSpotifriday: DNCE, Zara Larsson, Teske, Harry Styles

Nieuws

#MTVSpotifriday: Fifth Harmony, Foo Fighters, Major Lazer, Kovacs

Nieuws

#MTVSpotifriday: Jax Jones, Demi Lovato, Royal Blood, Lucas & Steve

Nieuws

#MTVSpotifriday: Niall Horan, Mr. Probz, Imagine Dragons, Sevdaliza en meer

Nieuws