MTV Presents Town of Saints

28 augustus 2014
Town of Saints vertelt het unieke verhaal van de Nederlandse singer-songwriter Harmen Ridderbos en Finse violiste Heta Salkolahti, die elkaar ontmoeten in de bergen van Oostenrijk en van daaruit door Europa touren. Met hun eerste shows wordt het (dan nog) duo al vergeleken met grote namen zoals Mumford and Sons en Arcade Fire.
Inmiddels is Town of Saints dé indie-folk sensatie van Nederland. De band staat bekend om de wervelende optredens vol energie en authenticiteit. In 2011 opgericht, tourde Town of Saints al direct in Europa, in plaats van zich vast te houden aan alleen Nederland. De band bracht in eigen beheer twee EP’s uit, maar wist met debuut ‘Something to Fight With’ ook het grotere publiek te bereiken.
Binnen een half jaar na de release van ‘Something to Fight With’, wordt Town of Saints gezien als een van de meest veel belovende nieuwe bands van Nederland. De Nederlandse clubtour in het voorjaar van 2014 zorgt voor goed gevulde tot uitverkochte zalen en Paaspop, Dauwpop, Indian Summer Festival, Live I Live en vele andere festivals voegen Town of Saints aan hun line up toe.
Town of Saints staan op het punt om op een Europese tour te gaan door Scandinavië, Duitsland, Polen en natuurlijk Nederland! Als kick-off van de MTV Presents Town of Saints European Tour 2014 houden we in het Ludwig in Amsterdam een bijzondere showcase. Superexclusief en supergezellig! Check op vrijdag 19 september de site voor het verslag!

laatste nieuws

#1-DJ van de wereld Martin Garrix gaat optreden tijdens de MTV EMA 2016!

Nieuws

Dingen in Harry's gezicht gooien is not done

Nieuws

#KanyeDay was heel erg.. ‘Kanye’

Nieuws

#MTVSpotifriday: Camila Cabello, Jonas Blue, Cheat Codes, Muse

Nieuws

#MTVSpotifriday: DNCE, Zara Larsson, Teske, Harry Styles

Nieuws

#MTVSpotifriday: Fifth Harmony, Foo Fighters, Major Lazer, Kovacs

Nieuws

#MTVSpotifriday: Jax Jones, Demi Lovato, Royal Blood, Lucas & Steve

Nieuws

#MTVSpotifriday: Niall Horan, Mr. Probz, Imagine Dragons, Sevdaliza en meer

Nieuws