Binnenkort op Spike: ‘Harrie: van het kamp naar de ring’

6 september 2019
In de villa van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars was Harrie ongetwijfeld de king, maar is hij ook de legend in de ring? Binnenkort zullen we er allemaal achterkomen! In zijn gloednieuwe, eigen realityserie 'Harrie: van het kamp naar de ring' op Spike krijg je een exclusief kijkje in zijn leven in Nederlands' beroemdste kamp. Daarbij krijg je ook te zien hoe hij zich klaarstoomt voor de grootste wedstrijd van z'n leven en ervoor zorgt dat hij fysiek en mentaal niet te breken zal zijn. Eens een king, altijd een king; toch?!
Harrie zegt zelf dat hij ernaar uitkijkt om Nederland ook een andere kant van zichzelf te laten zien. Een kant vol ambities, zijn familie, topsport én natuurlijk ook de gezelligheid die we van hem gewend zijn. Hij neemt je mee naar zijn vrienden en laat je alles in zijn leven op het woonwagenkamp zien. Letterlijk iedereen komt voorbij: zijn ouders, oma, tante en natuurlijk ontbreekt zijn hondje Pablo niet.
Harrie zal op zaterdag 26 oktober zijn nieuwe leven als topsporter aan heel de wereld laten zien tijdens het exclusieve Boxing Influencers-event. Wie staat er binnenkort tegenover hem in de ring en gaat hij er uiteindelijk met de winst vandoor?
De angst dat je All Star Harrie na Ex on the Beach: Double Dutch zou moeten missen, kun je dus lekker laten varen. 'Harrie: van het kamp naar de ring' is vanaf maandag 23 september elke week om 21:30 uur te zien op Spike.
categorie:

laatste nieuws

Little Mix presenteert de MTV EMA 2020

news

Sam Smith, Maluma, Doja Cat, Zara Larsson en YUNGBLUD treden op tijdens de MTV EMA 2020

news

MTV Push oktober 2020: Leer Ashnikko beter kennen

news

MTV News Recap: Week 41

news

MTV News Recap: Week 42

news

MTV EMA BEST DUTCH ACT 2020: Dit zijn de genomineerden

news

MTV EMA 2020: Dit zijn alle genomineerden

news

Miley Cyrus gaat Unplugged in'Miley Cyrus Backyard Sessions'

news