Binnenkort op Spike: ‘Harrie: van het kamp naar de ring’

6 september 2019
In de villa van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars was Harrie ongetwijfeld de king, maar is hij ook de legend in de ring? Binnenkort zullen we er allemaal achterkomen! In zijn gloednieuwe, eigen realityserie 'Harrie: van het kamp naar de ring' op Spike krijg je een exclusief kijkje in zijn leven in Nederlands' beroemdste kamp. Daarbij krijg je ook te zien hoe hij zich klaarstoomt voor de grootste wedstrijd van z'n leven en ervoor zorgt dat hij fysiek en mentaal niet te breken zal zijn. Eens een king, altijd een king; toch?!
Harrie zegt zelf dat hij ernaar uitkijkt om Nederland ook een andere kant van zichzelf te laten zien. Een kant vol ambities, zijn familie, topsport én natuurlijk ook de gezelligheid die we van hem gewend zijn. Hij neemt je mee naar zijn vrienden en laat je alles in zijn leven op het woonwagenkamp zien. Letterlijk iedereen komt voorbij: zijn ouders, oma, tante en natuurlijk ontbreekt zijn hondje Pablo niet.
Harrie zal op zaterdag 26 oktober zijn nieuwe leven als topsporter aan heel de wereld laten zien tijdens het exclusieve Boxing Influencers-event. Wie staat er binnenkort tegenover hem in de ring en gaat hij er uiteindelijk met de winst vandoor?
De angst dat je All Star Harrie na Ex on the Beach: Double Dutch zou moeten missen, kun je dus lekker laten varen. 'Harrie: van het kamp naar de ring' is vanaf maandag 23 september elke week om 21:30 uur te zien op Spike.
categorie:

laatste nieuws

Binnenkort op Spike: ‘Harrie: van het kamp naar de ring’

news

MTV Push september 2019: Leer Ava Max beter kennen!

news

VMAs 2019: De highlights

Muziek

PERSONALITY QUIZ: Welke EOTBDD All Star ben jij?

news

MTV Push augustus 2019: Leer Kiana Ledé beter kennen!

news

Dit zijn de genomineerden van de VMAs 2019

news

GEZOCHT: sexy singles voor Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 6

news

Zien: Isle of MTV Malta 2019

news