TOP 5: shocking VMA moments

25 augustus 2017
De VMA's vinden dit weekend plaats in Los Angeles en de VMA's zou zichzelf niet zijn zonder alle shocking moments die ze de wereld hebben bezorgd. De afgelopen jaren zijn er al aardig wat shocking moments voorbij gekomen. Om alvast
in 'the mood' te komen hebben we vijf shocking VMA-moments op een rijtje gezet!
VMA's 2003
Negentien jaar na Madonna haar VMA-performance in een witte kanten trouwjurk, trad Madonna samen met Britney Spears en Christina Aguilera op tijdens de VMA's in 2003 met de track ‘Like A Virgin’. Britney en Christina droegen allebei een matching trouwjurk terwijl Madonna de bruidegom speelde. Als shocking moment zoende Madonna Britney vol passie op het podium, gevolgd door een iets minder uitgebreide kus met Christina.
VMA's 2009
Taylor Swift won tijdens de VMA's in 2009 de ‘Best Female Video’ award met haar single ‘You Belong With Me’. Terwijl Taylor bezig was met haar speech stormde Kanye West het podium op en onderbrak haar speech met de inmiddels legendarische woorden: “Yo, Taylor, I’m really happy for you and I’mma let you finnish, but Beyoncé had one of the best videos of all time!”
VMA's 2010
Lady Gaga arriveerde in 2010 met een wel heel opmerkelijke jurk op de rode loper; een jurk gemaakt van rauw vlees! Het doel van deze shocking jurk was om op te komen voor homorechten. "Als we niet vechten voor onze rechten, dan zullen we al snel evenveel rechten hebben als het vlees rond onze botten. En ik ben geen stuk vlees."
VMA's 2011
Een zwangerschapsaankondiging tijdens de VMA's? Beter kan niet, dacht Beyoncé. Tijdens de VMA's in 2011 trad Queen Bey op met haar song ‘Love On Top’ alsof er niets aan de hand was, maar de echte verrassing kwam aan het einde van het optreden toen ze haar zwangerschap van Blue Ivy aankondigde door haar babybuikje tevoorschijn te halen.
VMA's 2013
Tijdens de VMAs in 2013 trad Miley Cyrus samen met Robin Thicke op. Miley begon met haar hit 'We Can't Stop' maar toen Robin het podium opkwam om zijn hit 'Blurred Lines' te zingen ging Miley los! Er ging kleding uit en ze twerkte er op los tegen Robin Thicke.
Ook zo benieuwd naar welk VMA-moment dit jaar de boeken ingaat als shocking en iconic? Check 28 augustus om 19:00 MTV voor de VMA' s 2017!

Miley Cyrus - We Can't Stop

Britney Spears - Hold It Against Me

categorie:

laatste nieuws

Dua Lipa houdt zich niet aan haar eigen ‘New Rules’

Muziek

FOTO: Max Verstappen heeft een nieuwe vriendin!

Nieuws

Justin Timberlake zoent bloot in nieuwe video ‘Supplies’! En er speelt ook een wereldster in..

Muziek

VIDEO: Harry Styles covert Rihanna’s Wild Thoughts

Muziek

OMG! Plannen de Jonas Brothers een reünie?!

Muziek

Teen Mom 2-ouders Briana en Javi officieel uit elkaar

Nieuws

Krijgen Charlotte, Gaz, Scotty, Vicky en Aaron een eigen spin-off?

Nieuws

Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn getrouwd?!

Nieuws