Artist to watch: Hey Violet

16 maart 2017
De sound van de band Hey Violet kun je omschrijven als punk-pop met attitude. In 2015 tekenden de bandleden een contract bij het label van 5 Seconds of Summer (ze zijn trouwens ook met 5SOS op tour geweest) en sindsdien hebben ze de twee EP's 'I Can Feel It' (2015) & 'Brand New Moves' (2016) uitgebracht. Beide EP's laten verschillende sounds van de band horen; 'I Can Feel It' is meer punk en 'Brand New Moves' is eerder pop met een vleugje punk. In 2016 en 2017 dropten ze ook de tracks 'Guys My Age' en 'Break My Heart' die een duidelijke pop/electro vibe hebben. Zo laat de band zien dat ze goed zijn in het maken van tracks in diverse genres. Kortom: ze zijn klaar om de wereld te veroveren met hun muziek!
Op dit moment zijn ze druk bezig met hun debuutalbum én tour. Ben je net zo enthousiast over Hey Violet als wij? Mooi! Op 1 mei komen ze namelijk ook naar Paradiso-Noord in Amsterdam dus kun je de muziek van de band (nog) beter leren kennen. De voorverkoop begint op 17 maart en tickets zijn te krijgen via de site van Paradiso Check hieronder de videoclips die ze hebben uitgebracht (om vast in de mood te komen ;)).


Guys My Age

categorie:

laatste nieuws

#KanyeDay was heel erg.. ‘Kanye’

news

MTV NL Playlist | Week 40

news

MTV Must-C Week 36: Halsey - Bad At Love

news

Tijdens de speciale Gamekings Showcase The GTA V Edition is er een exclusief optreden van Kraantje Pappie! Lees hier alle info.

news

Win tickets voor Jett Rebel/Baby Tiger Records

news

MTV Movies Spotlight: 'Zoolander 2'

news

Kendall Jenner weet wat ze doet

news

The LA Complex | Finale

news