BIZAR: Kanye West krijgt eigen datingsite en Taylor Swift fans zijn niet welkom!

Ben je een grote fan van Kanye West en zoek je een lover? Dan zijn apps als Tinder, Badoo en Hot or Not binnenkort verleden tijd. Kanye krijgt namelijk binnenkort zijn eigen datingsite, genaamd Yeezy.Dating!

De datingsite is opgericht door een 22-jarige megafan van Kanye, genaamd Harry Dry. De bedoeling is om Kanye West-fans aan elkaar te gaan koppelen. Volgens bedenker Harry gaat het om “een datingsite voor fans van genie meneer West.” De site staat nog niet online, maar je kunt je wel alvast aanmelden om als eerste toegang te krijgen. Tenzij je een fan bent van Taylor Swift..

Ben je een Swiftie, oftewel een Taylor Swift-fan, dan kun je de datingsite maar beter skippen. 'Je ben dan niet welkom op de website' zegt de maker van de site. De uitsluiting van de Swifties heeft te maken met de langlopende ruzie tussen Kanye, zijn vrouw Kim Kardashian en Taylor Swift. Een celeb fight waar geen einde aan lijkt te komen. Het begon allemaal in 2009 toen Kanye bij de VMA's de toespraak van Swift onderbrak. Vervolgens noemde de rapper haar in 2016 een bitch in zijn track 'Famous', waarna Taylor hem op social media aan de schandpaal hing omdat zij hiervoor nooit toestemming zou hebben gegeven. Dat was het moment dat Kim Kardashian West zich ermee ging bemoeien en een video online gooide waarop te horen is dat Taylor wel degelijk toestemming heeft gegeven aan Kanye. Waarna Taylor nog woester werd en weer uithaalde naar de rapper in haar single 'Look What You Made Me Do'. Volg je het nog? Wij ook niet!



Laat het even bezinken met wat muziekvideo's van Kanye die uitkwamen voordat de twee een onenigheid kregen!