Huwelijksproblemen in Teen Mom: Catelynn en Tyler nemen een break

28 november 2018
 
We konden het al een beetje zien aankomen, maar nu kunnen we er niet meer omheen: het huwelijk van Catelynn en Tyler verkeert in zwaar weer. In een nieuwe preview van de show is te zien dat na een gesprek met de psycholoog vader Tyler besluit tijdelijk ergens anders te gaan wonen.
 
Het stel is al dertien jaar bij elkaar waarvan drie getrouwd, samen voeden ze dochter Nova op en er is een nieuwe baby op komst. Tussendoor kampt teen mom Catelynn met zware depressies en dat heeft grote impact op het huwelijk, met name op hubby Tyler. De vader vertelt door zijn tranen heen aan de psycholoog dat hij al jaren niet gelukkig is in het huwelijk en dat 'hij verandering nodig heeft'.
Hij besluit een maand ergens anders te wonen om na te denken over de toekomst en die boodschap komt hard aan bij Catelynn…
 
Catelynn vertelt dat ze even moest slikken toen ze het nieuws hoorde, maar nu ze heeft gesproken met haar eigen therapeut over de situatie leert ze wennen aan het idee. "Op dat moment opende het oude wonden. Ik vond het eng. Het was verdrietig. Het brengt het gevoel weer omhoog van mijn miskraam en dat was traumatisch."
 
Laten we hopen dat dit originele Teen Mom-stel snel weer bij elkaar komt, vooral vóór de komst van de kleine spruit en dat we kunnen genieten van een 'happily ever after'.
 
Kijk iedere dinsdag naar een nieuwe aflevering van Teen Mom OG om 21:30 op MTV. Of klik hier om de twee meest recente afleveringen terug te kijken.

The Script - Six Degrees Of Separation

categorie:

laatste nieuws

MTV Push juni 2020: Leer BENEE beter kennen

news

GEZOCHT: sexy singles voor Ex on the Beach: Double Dutch

news

MTV Push mei 2020: Leer Jack Harlow beter kennen

news

MTV Push april 2020: Leer Doja Cat beter kennen

news

Dit zijn de 8 sexy singles uit Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 6

news

MTV FIRST: Dit kun je verwachten

news

MTV Push maart 2020: Leer Lil Tecca beter kennen

news

Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 6: vanaf 05-04 op MTV

news