Victoria's Secret kondigt collab met Balmain aan!

5 oktober 2017
De Victoria's Secret fashion show '17 staat voor de deur en zoals elk jaar heeft het lingeriemerk weer genoeg verrassingen voor ons in petto. De eerste verrassing is zojuist bekend geworden; voor het eerst in de geschiedenis van Victoria's Secret gaan ze samenwerken met een ander groot modehuis.
En dan niet het zomaar een merk, nee; de hulp van niemand minder dan Olivier Rousteing is ingeschakeld. Gaat er nog geen belletje rinkelen? Hij is het brein achter Balmain, het merk dat alle Kardashians ongeveer dagelijks dragen en inmiddels met hen vele andere major celebs.
De Victoria's Secret fashion show is altijd opgedeeld in segmenten en geheel logisch krijgt Balmain dit jaar zijn eigen segment vol bloedmooie Angels. Om iedereen nog even in spanning te houden is er nog niet bekend hoe de lingerie er zal gaan uitzien. Wat we wel weten is dat het bij een #VSxBalmain collab haast niet fout kan gaan.. Heeft één van de twee merken ooit iets ontworpen wat we niet wilden hebben?!
Mark your agenda's angels; de hele collectie zal vanaf 29 november online te koop zijn op de site van Victoria's Secret!
categorie:

laatste nieuws

Justin Timberlake zoent bloot in nieuwe video ‘Supplies’! En er speelt ook een wereldster in..

Muziek

Little Mix heeft een nieuwe muziek video gedropt!

news

Martin Garrix geeft concert in Paradiso voor War Child

news

MTV Movie Spotlight: 'Resident Evil: The Final Chapter’

news

Check de previews van de volgende afleveringen!

news

Wat doe je op Zayn zijn verjaardag?!

news

Deze nieuwe Nederlandse talenten móet je in de gaten houden!

news

Gemist 31-12 // MTV <3 Best Of 2016

news