Dochter Kurt Cobain waarschuwt Lana Del Rey

23 juni 2014
Frances Bean, de dochter van Kurt Cobain, is niet blij met de uitspraken die Lana Del Rey onlangs deed in een interview met The Guardian. Del Rey sprak over haar idolen, onder wie Cobain, die op 27-jarige leeftijd zelfmoord pleegde. De zangeres zei dat ze een vroegtijdige dood best 'glamoureus' vindt. "Ik wilde dat ik al dood was."
De 21-jarige Frances Bean tikt de zangeres nu op haar vingers. "Ik zal mijn vader nooit kennen omdat hij zo vroeg is gestorven", twitterde Bean maandag. "Dit wordt nu verheerlijkt omdat mensen zoals jij het 'cool' vinden." Bean verwijderde de tweet later, maar zei in een nieuwe tweet dat ze 'niemand wil aanvallen'. "Ik voel geen vijandschap jegens Lana, ik wilde alleen de dingen in perspectief zetten."
De 28-jarige Del Rey zei na de publicatie van het interview spijt te hebben wat ze The Guardian had vertrouwd. "Ik wilde eigenlijk helemaal geen interview geven, maar de journalist bleef aandringen", twitterde ze volgens NME. Ze verwijderde de tweets later. Volgens de zangeres deed haar ondervrager zich voor als fan, maar had hij een verborgen agenda. "Misschien is hij zelf heel saai en wilde hij een interessant iemand interviewen om over te schrijven."
Copyright: Cover Media 2014

laatste nieuws

Niall Horan schrijft tweede album in 2018

Nieuws

Het is precies 20 jaar geleden dat de film Spice World uitkwam

Muziek

Farrah Abraham eist ‘vajazzle kit’ van de organisatie voor een kinky kerstfeestje

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws