Rob 'slaat Kim's bruiloft over’

25 mei 2014
Rob Kardashian zou naar het schijnt op vrijdagnacht “in tranen terug naar de VS zijn gevlogen” na een enorme ruzie met zijn familie. De realityster was in Florence met de rest van de Kardashian clan voor Kim Kardashian’s en Kanye West’s bruiloft. Na een conflict met zijn familie besloot Rob het evenement over te slaan en naar huis te gaan. Hij is huilend gesignaleerd op het vliegveld waar hij probeerde een ticket terug naar Los Angeles te boeken voor die vrijdagnacht, stelt TMZ. Ook beschikt TMZ over beelden van Rob die er bij aankomst op Los Angeles International Airport aangeslagen uitziet.
De ruzie schijnt over het gewicht van Rob te zijn gegaan, waarbij Kim kennelijk niet blij was met het feit dat haar broer niet in vorm voor haar bruiloft was geraakt. Zij en Rob zouden een heftige woordenwisseling hebben gehad op vrijdag gedurende een pre-huwelijkslunch op het chateau van vriend/ontwerper Valentino.
“Rob zei dat hij ziek was van Kim en Kanye’s vertoon van rijkdom en kleren en schoonheid en noemde het ‘oppervlakkige bullsh’, maar Kim was pissig dat Rob de afgelopen maanden geen enkele moeite had gedaan om gewicht te verliezen. Rob denkt dat Kim alleen maar om zijn uiterlijk geeft en hij zei dat hij “haar het leven wat makkelijker zou maken en gewoon zou vertrekken,” vertelde een bron aan X17Online.
Rob haalde eerder deze week al uit naar critici toen foto’s van hem verschenen in LAX.
“Ik kom erachter dat ik trending ben omdat ik dik ben…dank jullie allemaal, jullie maken mijn dag:),” schreef hij sarcastisch op Twitter.
“En aan de blogs die zeggen dat ik naar fat camp ben gegaan of in rehab LOL waarom ben ik dan nog dik sukkels?? Jullie hebben zeker geen echt nieuws meer te melden.”
“Ten eerste geloof ik niet in rehab of therapie of zoiets en ten tweede ben ik een volwassen man en zal ik aan mezelf werken wanneer ik daar zelf voor kies.”
“Ik weet dat ik dik ben, dat is zeker geen verassing voor mij lol en mijn enige therapie zal de sportschool zijn.”
Kim en Kanye’s bruiloft ging zaterdagnacht gewoon door op het Forte di Belvedere o di San Giorgio in Florence.
Copyright: Cover Media 2014

laatste nieuws

Download de gratis MTV Play-app!

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws

MTV Push: Grace VanderWaal

Muziek

Casey Johnson noemt Farrah Abraham een heks nadat ze hem geblockt heeft op Twitter...

Series