Selena Gomez opgenomen in kliniek

11 oktober 2018
Sad news: het gaat niet zo goed met Selena Gomez. Afgelopen weken werd ze twee keer opgenomen in het ziekenhuis en nu is bekend geworden dat ze is opgenomen in een kliniek waar ze psychische hulp krijgt.
 
De zangeres heeft een tijdje geleden te horen gekregen dat de waarden van haar witte bloedcellen veel te laag waren, wat ernstige gevolgen kan hebben voor haar gezondheid. Selena wordt goed in de gaten gehouden na de niertransplantatie die ze een jaar geleden onderging vanwege haar ziekte Lupus.
 
De waarden van de bloedcellen waren zo laag dat ze opgenomen moest worden in het ziekenhuis maar gelukkig mocht ze al weer snel naar huis. Wel is Selena waarschijnlijk zo geschrokken dat ze hier heel onzeker en emotioneel van werd met een emotionele inzinking tot gevolg.
 
Selena heeft de afgelopen vijf jaar al vaker te maken gehad met depressies en wordt daarom nu behandeld in een psychiatrische kliniek waar ze een speciale therapie ondergaat.
 
Het gaat al langer niet zo goed met de zangeres. In haar laatste Instagram-post van 23 september gaf ze aan even te stoppen met social media, omdat ze meer in het moment wilde leven. Ook schreef ze dat 'negatieve comments iemand erg kunnen kwetsen'. Waar ze precies op doelde is niet duidelijk, al kreeg Gomez veel negatieve reacties over zich heen toen bekend werd dat haar ex Justin Bieber zich had verloofd met Hailey Baldwin. Dit nieuws moet voor haar hard aan zijn gekomen, omdat ze jarenlang een knipperlichtrelatie met Bieber had.
Hopelijk slaat de behandeling aan en komt ze er snel weer bovenop! Beterschap Selena <3

Selena Gomez - Wolves

categorie:

laatste nieuws

MTV Push juni 2019: leer CNCO beter kennen!

news

Dit zijn de genomineerden van de MTV Movie & TV Awards 2019

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Kip Taco (Aflevering 8)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Scampi Ananas (Aflevering 7)

news

MTV Push mei 2019: leer Lizzo beter kennen!

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Vegan Curry (Aflevering 6)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Zoete Aardappel Wafels (Aflevering 5)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Home Made Granola (Aflevering 4)

news