Chris Brown zweert gevangenisleven af

3 juni 2014
Chris Brown zou hebben gezworen nooit meer in de bak te belanden.
De 25-jarige zanger werd zondagnacht na een celstraf van 108 dagen vrijgelaten uit de gevangenis. Volgens nieuwssite TMZ heeft Chris zijn adviseurs verteld dat hij voor eens en voor altijd schoon schip wil maken.
Kennelijk is de artiest van plan het contact te verbreken met personen die een slechte invloed op hem hebben. Vrienden die volop drugs gebruiken, hoeft de muzikant al helemaal niet meer te zien.
Hoewel Chris de volle verantwoordelijkheid voor zijn slechte gedrag op zich neemt, wijt hij enkele akkefietjes ook aan mensen om hem heen.
Voor het verzinnen van smoesjes heeft hij binnenkort niet veel tijd, want de r&b-ster wil zich weer volledig op zijn muziek richten. Hij zou platenbazen alvast hebben beloofd nooit meer in de fout te gaan.
Chris belandde in maart in de cel nadat hij de regels had overtreden van de kliniek waarin hij gedwongen verbleef. Bovendien was hij de voorwaarden van zijn proeftijd niet nagekomen. Deze proeftijd kreeg de Amerikaan opgelegd nadat hij in 2009 was veroordeeld voor de mishandeling van zijn toenmalige vriendin, Rihanna.
Voordat Chris met een schone lei kan beginnen, moet hij nog wel voor de rechter verschijnen. Eind deze maand oordeelt de rechtbank over de vermeende mishandeling van een man in oktober.
Copyright: Cover Media 2014

laatste nieuws

RIP

Nieuws

Ronnie Flex grote winnaar Spotify jaarlijst 2015

Nieuws

Nieuwe | The Weeknd

Nieuws

Check de previews van de volgende afleveringen!

Nieuws

'Naaktzwemmen was gewoon leuk'

Nieuws

Eerste 8 minuten zien van de première? Right here baby.

Nieuws

Black hair dó care: biebs moet het opnemen voor Kylie

Nieuws

Martin Garrix feest met Kendall Jenner!

Nieuws