#MTVSpotifriday: Jax Jones, Demi Lovato, Royal Blood, Lucas & Steve

16 juni 2017
We hebben vandaag weer onze MTV Spotifriday-playlist gevuld met de beste releases! Deze week kun je onder andere luisteren naar de nieuwe collab van Jax Jones met Demi Lovato en Stefflon Don, de nieuwste track van Lucas & Steve 'These Heights', Calvin Harris's nummer met Katy Perry, Pharrell Williams én Big Sean en mogen we natuurlijk ook niet Lorde's nieuwste album 'Melodrama' vergeten. Nog niet genoeg? Macklemore, SFB, Coldplay, Acarde Fire en meer hebben vandaag ook nieuwe tracks gedropt.
Check hieronder de MTV Spotifriday-playlist met alle releases én zorg dat je ons volgt op Spotify (MTV NL om up-to-date te blijven van de nieuwste en beste tracks.
We kunnen natuurlijk de nieuwste muziekvideo's niet vergeten. Zo heeft Pharrell Williams een video uitgebracht voor de track 'Yellow Light' die op de soundtrack van de film 'Decpicable Me 3' staat, heeft Sigala de visual voor haar nieuwste single 'Came Here For Love' met Ella Eyre gedropt en is Keke Palmer terug met een video voor 'Wind Up' met rapper Quavo. Ook brengt Rita Ora later vandaag de muziekvideo voor 'Your Song' uit, dus houd haar in de gaten!Pharrell Williams - Happy

Calvin Harris - How Deep Is Your Love

categorie:

laatste nieuws

Dit zijn de 8 singles van het nieuwe seizoen Ex on the Beach: Double Dutch!

news

TRUTH OR DARE: liegen of weigeren? Het kost je je leven!

news

Roxeanne Hazes bijt van zich af op Instagram

news

DJ Avicii overleden

news

ZIEN: Cardi B vertelt Ellen DeGeneres door welk SEKSSTANDJE ze zwanger raakte!

news

ZIEN: Ariana Grande eert Manchester slachtoffers in nieuwe muziekvideo!

news

MTV EXCLUSIVE: volg supermodel Rose Bertram op Coachella Festival!

news

Top 5 meest bizarre nieuwsberichten!

news