#MTVSpotifriday: Jax Jones, Demi Lovato, Royal Blood, Lucas & Steve

16 juni 2017
We hebben vandaag weer onze MTV Spotifriday-playlist gevuld met de beste releases! Deze week kun je onder andere luisteren naar de nieuwe collab van Jax Jones met Demi Lovato en Stefflon Don, de nieuwste track van Lucas & Steve 'These Heights', Calvin Harris's nummer met Katy Perry, Pharrell Williams én Big Sean en mogen we natuurlijk ook niet Lorde's nieuwste album 'Melodrama' vergeten. Nog niet genoeg? Macklemore, SFB, Coldplay, Acarde Fire en meer hebben vandaag ook nieuwe tracks gedropt.
Check hieronder de MTV Spotifriday-playlist met alle releases én zorg dat je ons volgt op Spotify (MTV NL om up-to-date te blijven van de nieuwste en beste tracks.
We kunnen natuurlijk de nieuwste muziekvideo's niet vergeten. Zo heeft Pharrell Williams een video uitgebracht voor de track 'Yellow Light' die op de soundtrack van de film 'Decpicable Me 3' staat, heeft Sigala de visual voor haar nieuwste single 'Came Here For Love' met Ella Eyre gedropt en is Keke Palmer terug met een video voor 'Wind Up' met rapper Quavo. Ook brengt Rita Ora later vandaag de muziekvideo voor 'Your Song' uit, dus houd haar in de gaten!Pharrell Williams - Happy

Calvin Harris - How Deep Is Your Love

categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

GIVEAWAY: Win tickets voor de MTV EMA Pre-Party 2018

news

Janet Jackson is de winnaar van de MTV EMA Global Icon Award 2018

news

3 belangrijke levenslessen van Beyoncé!

news

Ronnie Flex komt met eigen kledinglijn

news

Nicki Minaj, Halsey en Rosalía zullen optreden tijdens de MTV EMA 2018

news

Wat zegt je slaaphouding over jouw persoonlijkheid?

news

Ariana Grande en Pete Davidson verbreken verloving?

news