TOP 5: best betaalde DJ's ter wereld!

11 augustus 2017
Waar DJ's vroeger alleen 'goed waren' voor het mixen van plaatjes, ownen ze vandaag de dag de absolute top in de muziekindustrie. Hun hits en uitverkochte shows zijn haast niet bij te houden en ook uit de cijfers van Forbes blijkt maar weer eens dat DJ's populairder dan ooit zijn; ze slepen elk jaar heel wat miljoenen binnen! Maar wie verdient er nou het meest?
Nummer 5: Martin Garrix en ZEDD - $19.000.000
Onze eigen Martin Garrix heeft met zijn 21 jaar een plek in de top 5 weten te halen dankzij de succesvolle samenwerkingen met Bebe Rexha en Dua Lipa. De Duitse DJ Zedd harkte vooral veel poen binnen met zijn collab met Alessia Cara voor 'Stay'.
Nummer 4: Skrillex, Steve Aoki en Diplo - $30.000.000
Alle drie de heren weten naast collabs die goed scoren, vooral veel geld te verdienen met het produceren van tracks voor andere artiesten. Zo produceerde Skrillex voor Fifth Harmony en dropte Steve Aoki een album vol toffee collabs.
Nummer 3: The Chainsmokers - $38.000.000
Dat het duo, bestaande uit Andrew Taggart en Alex Pall, een goed jaar achter de rug heeft is geen verrassing. De heren scoorde een megahit met 'Closer' ft. Halsey en scoorde daarna ontzettend goed met hun album waar o.a. de hits 'Paris' en 'Something Just Like This' op te horen zijn.
Nummer 2: Tiësto - $39.000.000
Jaaaa, ook de nummer 2 is van eigen bodem. Dutchies rock! Naast de vele toffe remixes die Tiësto dropt, casht hij als meest geboekte DJ ter wereld ook nog eens goed met zijn optredens all over the world.
Nummer 1: Calvin Harris - $48.500.000
Het kon ook haast niet anders; voor het vijfde(!!) jaar op rij staat Calvin Harris bovenaan in de lijst met bijna 50 miljoen dollar.. WOW, dat is omgerekend $136.000 per DAG! Maar wat verwacht je anders als je megahit na megahit scoort en artiesten als Rihanna, Ariana Grande en Pharrell Williams zonder enige moeite op je tracks kan krijgen. CONGRATS CALVIN!

laatste nieuws

RIP

Nieuws

Ronnie Flex grote winnaar Spotify jaarlijst 2015

Nieuws

Nieuwe | The Weeknd

Nieuws

Check de previews van de volgende afleveringen!

Nieuws

'Naaktzwemmen was gewoon leuk'

Nieuws

Eerste 8 minuten zien van de première? Right here baby.

Nieuws

Black hair dó care: biebs moet het opnemen voor Kylie

Nieuws

Martin Garrix feest met Kendall Jenner!

Nieuws