TEASER: Ariana Grande maakt vrijdag haar comeback met NIEUWE SINGLE!

Het is de afgelopen maanden opvallend stil geweest rondom popster Ariana Grande. Geen leuke Tweets, adembenemende selfies op Insta of iconic looks op de red carpet. Tot nu; Ariana is terug op social media en kondigt meteen haar nieuwe single aan! #FINALLY

Haar nieuwe muziek liet langer op zich weten dan normaal; 1,5 jaar geleden gaf ze in een interview al aan dat ze een nieuwe album klaar had liggen. Toen daarna de tragische gebeurtenis na afloop van haar concert in Manchester gebeurde, besloot Ariana al haar werk weg te gooien en opnieuw te beginnen.

Door deze heftige gebeurtenis besloot Ariana dat ze alleen nog maar muziek wilde maken met een boodschap of betekenis. Nu lijkt Ariana daar dan eindelijk in de geslaagd te zijn. Zowel op Instagram als Twitter, heeft ze bekend gemaakt dat haar nieuwe single ‘No Tears Left to Cry’ deze vrijdag al dropt!


Eerder plaatste Ariana al een teaser van een track die waarschijnlijk op haar nieuwe album te horen staat. Is dit de intro van ‘No Tears Left to Cry’? We weten het vrijdag!

see you next year

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Producer Pharrell Williams werkte voor een groot deel mee aan Ariana’s vierde album en zei eerder in een interview al het volgende.


Ook manager Scooter Braun had genoeg lovende woorden voor Ariana’s nieuwe album.


Even een dosis Ariana én zomer nodig? Hieronder check je ‘Side to Side’ ft. Nicki Minaj!