ICYMI: Yade Lauren gaat dik op nieuwe track 'Lucky' van Moksi & Chace!

18 juli 2017
Yade Lauren gaat lekker. Heel lekker! Na eerder al in samenwerking met Yellow Claw een grote hit te scoren met het nummer 'Love & War', is ze sinds kort ook één van onze vaste gezichten bij MTV. Alsof dat voor een 18-jarige nog niet tof genoeg is, lijkt Yade nu ook de zomerhit van 2017 te gaan scoren met de zojuist gedropte track 'Lucky' van Moksi & Chace. LUCKY GYAL!
Als we het over een vliegende start hebben kan iedereen wat leren van Yade, haar eerste samenwerking was met Yellow Claw voor het nummer 'Invitation', waarna ze ook een featuring deed op de track 'Langs Je Werk' van Jonna Fraser. En toen wij afgelopen juni tijdens ons interview met Jonna op Amsterdam Open Air vroegen wie bovenaan zijn verlanglijstje stond om mee samen te werken, antwoordde hij sneller dan het licht; Yade Lauren. Wat wilt een mens nog meer?!
'Lucky' staat momenteel bovenaan in ons rijtje van nieuwe toffe tracks. Het enige dat wij kunnen zeggen is; luister de track en oordeel zelf. Je kan niet ontkennen dat Yade haar stem in combinatie met de beat én zonnige musicvideo ervoor zorgen dat je de zomer in elke vezel van je lichaam voelt.
Genoeg gesproken, tijd om te genieten van dit zomerse pareltje. Check de musicvideo hieronder én vind deze track terug in onze MTV Hot Summer Tracks Spotify-playlist!

laatste nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws

MTV Push: Grace VanderWaal

Muziek

Casey Johnson noemt Farrah Abraham een heks nadat ze hem geblockt heeft op Twitter...

Series

Deze 3 nieuwe MV’s geven je het ultieme december-gevoel!

Muziek