Deze artiesten gaan het helemaal maken dit jaar!

8 juni 2018
Dua Lipa, Beyoncé, Ed Sheeran, Justin Bieber (etc. etc.); we kennen ze natuurlijk allemaal. Maar soms is het ook wel eens leuk om andere muziek te luisteren als je bijvoorbeeld weer eens uren in de trein zit. Of de hond uit moet laten. Of je huiswerk maakt (of uitstelt ;)). De volgende artiesten gaan het volgens ons helemaal maken dit jaar en zijn dan ook zeker de moeite waard om eens te checken!
Billie Eilish
Billie Eilish is opgegroeid in een creatieve familie vol met muzikanten en acteurs. Het was dan ook niet heel vreemd dat zij uiteindelijk ook een van deze paden zou gaan bewandelen. Toen ze eens met haar ouders naar een concert van Stevie Nicks (oud-lid van de MEGA populaire 60's/70's band 'Fleetwood Mac') ging en Stevie het volgende zei: 'Ik hoor o-ver-al harmonieën in', greep ze haar moeder bij haar kraag en riep ze: 'DIT HEB IK OOK MAMA'. Op haar 11e begon ze met het schrijven van haar eigen nummers (wow!) en greep ze elke kans om ergens te mogen spelen met beide handen aan. Toch begon het balletje pas echt te rollen toen ze in 2015 het nummer 'Ocean Eyes' opnam. Oorspronkelijk was dit nummer bedoeld voor een choreografie van haar dansleraar, maar nadat ze het nummer op Soundcloud zetten ontplofte het internet. Ondertussen heeft ze al een aantal singles uitgebracht en haar nieuwste is zelfs in samenwerking met de populaire Khalid! Hou Billie dus goed in de gaten, want hier gaan we zeker nog meer van horen.
Tom Walker
Tom Walker is ook zeker iemand die we goed in de gaten moeten houden. De Brit is een multi-instrumentalist (iemand die meerdere instrumenten bespeeld) en combineert in zijn muziek electric samples met hip-hop beats. Hij zegt zelf dat hij zijn sound onwijs heeft ontwikkelt nadat hij in een huis woonde met 12(!) andere muzikanten/vrienden (wat een droom, samenwonen met zoveel vrienden..). Daarnaast hebben artiesten als John Mayer en Angus Young (de gitarist van AC/DC) hem onwijs geinspireerd bij het schrijven van zijn eigen muziek. Tom vindt het belangrijk om een boodschap over te brengen met zijn muziek. Zo heeft hij zijn liedje 'Leave A Light On' geschreven voor een vriend die kampt met verslavingen. Middels dit liedje wilt hij zijn vriend vertellen dat hij altijd een licht kan volgen die hem uit zijn zorgen kan leiden.
Naaz
De carrière van de nog maar 19-jarige Naaz gaat momenteel als een speer! En als je het haar zelf vraagt, misschien zelfs wel iets té snel. In Rotterdam, waar ze geboren en getogen is, heeft ze een vrij rustige jeugd gehad. Ze was het stilste meisje van de klas en sloot zichzelf na school vaak op in haar kamer waar ze haar eigen gedichten en liedjes schreef. Haar ouders voedde haar streng en gelovig op, waardoor ze weinig vrijheid had en bijvoorbeeld niet met haar gitaar de straat op mocht om liedjes te spelen voor publiek. Nadat haar ouders een auto ongeluk hadden, waar ze gelukkig alleen maar wat blauwe plekken aan over hielden, kregen ze het gevoel dat ze meer van het leven moesten genieten. Hierdoor mocht Naaz ineens veel meer en kon ze eindelijk haar eigen liedjes uitbrengen! Na 3 optredens stond Naaz al op Lowlands en werd ze zelfs gevraagd voor een festival in Texas, Amerika. Wij zijn in ieder geval al in de ban van deze talentvolle chick! Check hieronder haar nieuwe single 'As Fun'.
categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

10x het beste van de ‘10 year challenge’

news

Ariana Grande-update: een wel héle bijzondere tattoo en nieuwe muziek

news

Lindsay Lohan’s Beach Club: binnenkort op MTV

news

5 bruiloften die (waarschijnlijk) gaan plaatsvinden in 2019

news

Wat doet de Awkward-cast nu?

news

'Bohemian Rhapsody' grote winnaar Golden Globes 2019, ook prijs voor Lady Gaga

news

Verwachten Kim K en Kanye een vierde kind?

news