Avicii geopereerd

Vrijdag kon je hier lezen dat Afrojack én Avicii beide een bezoekje aan de eerste hulp in Miami hadden gebracht. Afrojack mocht het ziekenhuis al snel verlaten, hij had last van uitputtings- en uitdrogingsverschijnselen. Voor Avicii werd het iets heftiger. Bij hem was niet bekend waar de klachten vandaag kwamen, hij moest langer blijven en zelfs een show afzeggen. Nu is vandaag bekend geworden dat hij met spoed is geopereerd.
De Zweedse dj moest zijn galblaas laten verwijderen. Tijdens de operatie is ook gelijk zijn appendix weggehaald. 'Het bleek dat ik naast problemen met mijn galblaas ook een gescheurde appendix had', twitterde Avicii dit weekend. 'Ik voel me verschrikkelijk,' laat de dj weten vanuit het ziekenhuis in Miami. 'Maar ik ben tenminste op weg naar genezing.' Bij dit bericht postte hij een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed.
Tim Bergling had al langer last van hevige pijn in zijn buik en liet zich in Miami onderzoeken toen de pijn te erg werd. Avicii en bijna alle andere grote dj's ter wereld waren dit weekend in Miami vanwege het Ultra Music Festival.
Wij wensen Avicii veel beterschap!