MTV Presenter | Anna-Alicia Sklias

4 maart 2014
Onze VJ Anna-Alicia begon al met dansen toen zij 3 jaar oud was, op haar 8e begon ze een opleiding dans aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag en in 2006 behaalde ze haar Bachelor of Dance. We kunnen dus wel zeggen dat dansen haar passie is. Van 2005 t/m 2011 was ze professioneel danseres bij 'Het International Danstheater' in Amsterdam. Ze toerde hiermee niet alleen door Nederland maar ook Duitsland en India.
Haar televisiedebuut was in 2011 met haar deelname aan het programma ‘The Ultimate Dance Battle’ op RTL5. Ze zat in het winnende ‘Team Isabelle’, onder leiding van choreografe Isabelle Beernaert. Later dat jaar was Anna-Alicia kandidaat bij ‘So You Think You Can Dance’ waar ze eindigde als tweede. Na de liveshows volgde de Theatertour van SYTYCD door Nederland en Belgie. Door haar deelname aan beide televisie programma’s werd ze gevraagd als jurylid voor een aflevering van ‘Nickbattle’ op Nickelodeon in het voorjaar van 2012. Vervolgens werd Anna-Alicia de nieuwe VJ en het gezicht van MTV. Hier presenteerde ze ‘Money Makers’ en maakte verschillende ‘MTV was Here’ reports op evenementen als: Valtifest, de opening van de G-Star Women Store en een special met Plan Nederland en DJ Miss Nine in Mozambique voor de ‘Because I Am A Girl’.
Anna-Alicia was host bij de lancering van MTV T-Mobile, maakte een Nightlife report voor MTV Australia. Presenteerde MTV ‘Because I Am A Girl Knock-Out’ weer een samenwerking met NL waarin 4 bekende Nederlandse vrouwen de strijd met elkaar aangingen in de boksring voor rechten van meisjes in ontwikkelingslanden. Daarnaast maakten ze een online en on-air report tijdens de MTV Music Week en de MTV EMA, waarin ze nationale en internationale artiesten interviewde als Robin Thicke, Icona Pop, Rita Ora, Eva Simons, Martin Garrix, The Opposites, Kensington, The White Lies, Nicki Romero, Afrojack, Mr.Probz, Kraantje Pappie. Hierop volgde een Red carpet item en backstage report in de Ziggodome.
Ook was onze amazing VJ co-host bij het Gamekings evenement op MTV voor de live showcase van de GTA V lancering. Dit jaar zijn er weer genoeg vette events waar onze Anna-Alicia verslag van doet voor jou!

laatste nieuws

Download de gratis MTV Play-app!

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws

MTV Push: Grace VanderWaal

Muziek

Casey Johnson noemt Farrah Abraham een heks nadat ze hem geblockt heeft op Twitter...

Series