Wat is MTV Breaks?

25 augustus 2014
Heb jij talent, maar wacht je op het juiste moment om het te bewijzen? Dan kan dit zomaar jouw jaar worden. MTV opent zijn deuren en geeft jou de mogelijkheid om de wereld te laten zien wat je in huis hebt. Wij willen jou de kans geven op een doorbraak – op wereldniveau.
Dit jaar willen wij jouw hulp inschakelen om de EMAs in Glasgow tot een succes te maken.
We zijn op zoek naar drie getalenteerde personen:
Een ontluikende fotograaf die de rode loper onder handen neemt. Wij geven je exclusieve toegang tot de rode loper en je mag ook foto’s schieten tijdens een Music Week concert. Je beelden zullen worden gebruikt voor MTV’s verslaggeving van het evenement.
Een te gekke cameraman of –vrouw om filmopnames te maken op de rode loper die de hele wereld zullen uitgaan.
Een bedreven kostuumdesigner die backstage met ons designteam zal werken en die een eigen outfit zal ontwerpen voor de EMAs.
Dit is een fantastische mogelijkheid om door te breken in de industrie en om je werk op MTV terug te zien. Je zult begeleid worden door een mentor uit de industrie die je ook na de EMAs verder zal ondersteunen. Wij zorgen voor je reis en onderdak. Als kers op de taart filmen wij jouw talent in actie en zenden het vervolgens wereldwijd op MTV uit.
Hoe kan jij meedoen?
Meedoen aan MTV Breaks is eenvoudig. Je moet beschikbaar zijn tijdens de EMAs (van 6 tot en met 10 november), tussen de 18 en 26 jaar oud zijn en dromen van een carriere als designer, fotograaf of cameraman –of vrouw. Alleen écht talent wordt geselecteerd (klik hier voor de preciese vereisten voor deelname).
Zo kun je je aanmelden
Om deel te kunnen nemen willen we jouw talent in actie zien. De deadline is 19 september.
Wil je onze fotograaf op de rode loper zijn? Upload dan een foto van jouw lievelingsmoment van de dag op je persoonlijke Instagram profiel. Gebruik de hashtags #MTVBreaks en #fotograaf.
Om mee te doen als cameraman of –vrouw, upload een korte video (15 seconden of korter) op je Instagram profiel die weergeeft hoe jij jouw wereld ziet. Gebruik de hashtags #MTVBreaks en #camerman
Als je mee wil doen als designer, upload dan een foto op je Instagram profiel van de beste outfit die jij hebt geschetst, ontworpen of gemaakt. Gebruik de hashtags #MTVBreaks en #designer.
Een panel van experts zal de uiteindelijke winnaars kiezen.
Als jij MTV wilt helpen tijdens de EMAs en de rest van de wereld je talent wilt laten zien, dan is dit je kans.

laatste nieuws

Farrah Abraham eist ‘vajazzle kit’ van de organisatie voor een kinky kerstfeestje

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws

MTV Push: Grace VanderWaal

Muziek

Casey Johnson noemt Farrah Abraham een heks nadat ze hem geblockt heeft op Twitter...

Series