O.a. John Mayer en Travis Scott treden op tijdens benefietconcert Mac Miller

Het is inmiddels al bijna een maand geleden dat rapper Mac Miller overleed aan de gevolgen van drugsgebruik en dit heeft veel indruk gemaakt op de hip-hop community.

Daarom hebben een aantal artiesten besloten met z'n allen bij elkaar te komen om voor, onder andere Mac's fans, de overleden rapper nog een laatste keer te eren. Dit zullen ze doen tijdens 'Mac Miller: A Celebration of Life': een show die volledig in het teken zal staan van Mac's leven en carrière. De show wordt gehouden op 31 oktober in 'the Greek Theatre' in Los Angeles. De opbrengsten van de show gaan naar het Mac Miller Circles Fund (MMCF) die kinderen een kans geeft zijn of haar talenten te ontwikkelen.

Er zijn al een aantal grote namen bevestigd waaronder vrienden en mensen die samen hebben gewerkt met de rapper, zoals Action Bronson, Anderson Paak, Chance the Rapper, Earl Sweatshirt, John Mayer, Miguel, Schoolboy Q, SZA, Thundercat, Travis Scott, Ty Dolla $ign en Vince Staples.

Een naam die duidelijk ontbreekt is die van Ariana Grande. Dit is echter geen verrassing, want Ariana's management had al eerder verklaard dat de zangeres het ontzettend moeilijk heeft met alle gebeurtenissen van de laatste tijd.
 
Of het concert ook online te volgen zal zijn is helaas nog niet bekend. Mocht dit zo zijn, dan houden we je daarvan op de hoogte.