MTV Push mei 2019: leer Lizzo beter kennen!

1 mei 2019
Als je van jezelf houdt is alles mogelijk. Met zelfvertrouwen, een sterke stem en kleurrijke persona stapt Lizzo in de schijnwerpers! Ze omarmt haar vocale bereik als nooit tevoren en gaat tot het uiterste. Onze nieuwe MTV Push-artiest Lizzo zegt wat ze wil, censureert niets en staat voor eerlijkheid.
 
Lizzo: "De afgelopen drie jaar heb ik aan mezelf gewerkt en geleerd te houden van wie ik ben. Er zijn momenten geweest in de afgelopen periode waarbij ik terneergeslagen zou zijn toen ik jonger was. Nu kan ik niet alleen overleven, maar ook groeien. Dit is de persoon die ik echt wil zijn; ik ben klaar voor de wereld. Ik heb echt mijn stem gevonden. Ik houd van mijn lichaam, ik houd ervan om shit te praten en dat is wat ik aan het doen ben, haha."
 
Lizzo schittert op haar debuutalbum 'Cuz I Love You' dat vorige maand werd uitgebracht. Haar passie en vocale bereik die haar fans zo zijn gaan waarderen, is zeker te horen op haar nieuwe album.
 
"Ik wil dat mensen weten dat ik van m'n fans houd en van mezelf houd", vertelt ze. "Het is vrij dubbel: je kan de woorden 'Cuz I Love You' tegen miljoenen mensen zeggen, of je kunt het tegen jezelf zeggen in de spiegel. Het gaat erover waar je doorheen gaat als je jezelf probeert lief te hebben in een wereld die het je zo moeilijk maakt. Je kunt echter doorzetten en sterker worden."
Lizzo's boodschap over empowerment en liefde verspreiden we deze maand verder nu ze onze MTV Push-artiest is. Kom iedere week terug voor exclusieve interviews en performances van deze upcoming ster.
categorie:

laatste nieuws

MTV Push december 2019: Leer Georgia beter kennen!

news

Channah Koerten en Noah Zeeuw hosten seizoen 2 van ‘Je Moeder’

news

MTV Push november 2019: Leer AJ Mitchell beter kennen!

news

MTV EMA 2019: Dit zijn de winnaars en de hoogtepunten

news

Liam Gallagher wint de eerste MTV EMA Rock Icon Award ooit

news

Snelle is MTV EMA Best Dutch Act 2019

news

Dua Lipa, NCT 127, Sofia Reyes, Pablo Vittar en Jhay Cortez treden op bij de MTV EMA

news

Emma Heesters wint MTV Push Award 2019

news