Zendaya schittert in 'Versace On The Floor' video van Bruno Mars

14 augustus 2017
Bruno Mars is niet alleen de koning van tijdloze tracks maken maar ook de koning als het aankomt op toffe musicvideo's droppen. Na de over the top video voor '24k Magic' en de simpele maar oh zo vermakelijke video voor 'That's What I Like', heeft Bruno nu de video gedropt voor 'Versace On The Floor'. Met de bloedmooie Zendaya in de hoofdrol is het hem weer gelukt zichzelf te overtreffen.
Bij misschien wel zijn mooiste nummer ooit hoort natuurlijk een musicvideo om bij weg te dromen. Volledig gehuld in Versace stralen Bruno en Zendaya als buren in een hotel, waar een enkele muur hun gescheiden houdt van een romantisch avontuur dat je alleen in films ziet.
Naarmate het nummer vordert, raakt Zendaya betoverd door de muziek die uit de hotelkamer naast haar komt. Bruno pakt Zendaya compleet in met zijn stem en piano en het duurt dan ook niet heel lang tot Zendaya een climax beleefd door alle liefdevolle spanningen die door hun kamers vloeien.
Bij een nummer dat 'Versace On The Floor' heet kan het ook niet anders dan dat de video eindigt met Zendaya die haar sparkling Versace jurkje van zich af laat glijden om vervolgens (waarschijnlijk) naar de hotelkamer van haar buurman Bruno te lopen en samen naar een hoogtepunt te werken.
Oke, zet je geluid zo hard mogelijk, je beeld op full-screen, pak een reep chocola en ga er goed voor zitten.
Dat Bruno een van de beste van zijn soort is blijkt wel uit het feit dat hij 4(!) keer genomineerd is voor de VMA's '17 waaronder in de twee belangrijkste categorieën 'Video Of The Year' en 'Artist Of The Year'. Doet hij misschien ook een VMA-performance van zijn nieuwe single? We can only hope!
Eerder wist Bruno onze levens ook al te verrijken met EMA-performances in 2013 en 2016, enjoy it all over again!

Gorilla (EMA Performance)

laatste nieuws

MTV Must-C Week 47: Selena Gomez ft. Marshmello - Wolves

Muziek

Halsey STOPT haar concert!

Muziek

Na Justin & Selena nu ook The Weeknd & Bella Hadid weer samen..

Muziek

Fall out Boy komt naar Amsterdam!

Muziek

5 KEER: Waarom de Victoria's Secret Show 2018 zwaar AWKWARD wordt

Nieuws

Taylor Swift is booming!

Muziek

Kylie Jenner geeft een babyshower!

Nieuws

Demi Lovato covert Sam Smith's 'Too Good at Goodbyes'

Muziek