Waarover doet Fifth Harmony zo geheimzinnig?!

24 juli 2017
De meiden van 5H voeren iets in hun schild en aan ons de taak om erachter te komen.. Ally, Dinah, Normani en Lauren plaatsten de laatste dagen filmpjes van secret rehearsals en teasen continu op Twitter dat er iets groots zit aan te komen, maar wat?! Een spetterende VMA-performance? Hun derde album? PLEASE TELL US!
We nemen alle mogelijkheden met je door. De meest voor de hand liggende optie is de aankondiging van hun derde album. Na het droppen van hun leadsingle ‘Down’ begin juni, is de kans groot dat het album inmiddels ready is om met de wereld gedeeld te worden. Ook gaven de meiden van 5H zelf al in een interview aan dat ze niet kunnen wachten tot het album gedropt en dat dit op korte termijn zal gaan gebeuren. YASS!
De tweede mogelijkheid is een optreden tijdens MTV VMA’s ’17, dit is een gerucht dat niet zomaar de wereld in is gekomen. Het nieuwe PR-team dat Fifth Harmony kreeg toegewezen door hun label, plaatste afgelopen week op hun website dat ze in onderhandelingen zijn met MTV over een optreden tijdens dé award show van het jaar. De meiden van 5H gooiden zelf daarna nog wat olie op het vuur door tweets en video’s rondom de VMA’s te retweeten. Zou het dan echt?!
We zullen nog even geduld moeten hebben, only time will tell us. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de musicvideo van 'Down'!

laatste nieuws

Krijgen Charlotte, Gaz, Scotty, Vicky en Aaron een eigen spin-off?

Nieuws

Dua Lipa vecht tegen zichzelf in muziekvideo ‘IDGAF’ geregisseerd door STROMAE!

Muziek

Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn getrouwd?!

Nieuws

OMG! Kraantje Pappie en Bizzey persifleren Linda de Mol’s ‘Ik Hou Van Holland’ in nieuwe video JA!

Muziek

MTV Push september 2017: leer SZA beter kennen!

Muziek

Koen Kardashian vertelt over ongeluk: “Ik KLAPTE met mijn hoofd tegen het raam”

Nieuws

Geordie Shore Seizoen 16: wie zijn er nieuw & wie zijn er uit?

Series

MTV Push oktober 2017: leer PRETTYMUCH beter kennen!

Muziek