Report: MTV presents Only Seven Left

2 april 2014
De muzikale avond bestond uit drankjes, dansjes, muziek en vooral heel veel gezelligheid! Bij binnenkomst werden de bezoekers op de foto gezet voor de famous MTV-wall. Als je daarna de gastenlijstmeisjes wist te passeren kwam je in de gallery van 5&33 terecht. Voordat de band begon werd er gedanst op de beats van de DJ terwijl Only Seven Left de tijd nam voor de winnaars van de Meet & Greet. De vaste groep fans verzamelde zich alvast voorin de zaal om zoveel mogelijk van deze handsome boys mee te kunnen krijgen, een knipoog van Hinne of heel even dat oogcontact met Bjørgen. Om precies half negen begon de band aan hun akoestische set tussen de graffiti-art die in de gallerie van 5&33 te zien was, perfecte background. Ze werden met open armen ontvangen door hun fans, vrienden en pers die zich inmiddels verzameld hadden in de zaal. Naast de welbekende "Tonight"
en "Lost Your Mind"
werd ook het nieuwe nummer "Hey You"
waar gister de videoclip van verscheen, toegevoegd aan het repertoire. Het zorgde voor veel blozende meisjes en heel veel trotse familie en vrienden. Al deze nummers werden akoestisch uitgevoerd en zorgde voor verbazing en bevestiging want wat zijn ze eigenlijk goed! Bjørgen blies met zijn stem de hele zaal weg ondersteund door Jochem, Bram en Hinne. Topcombi deze four! Er hoefde niemand weggedragen te worden maar pfoe, it was getting hot in there. Gelukkig zijn ze nog heel gewoon gebleven want na de set werd er uitgebreid de tijd genomen voor de fans, niemand ging weg zonder handtekening of foto. En als zelfs de vaders en moeders van de prijswinnaars om handtekeningen gaan vragen heb je toch wel iets heel erg goed gedaan.
Een zeer geslaagde MTV Presents en een heel goed begin van de Nederlandse tour van Only Seven Left! Gefeliciteerd mannen met deze knallende opening. Als je de kick-off gister hebt gemist ga ze dan zeker checken in Eindhoven, Utrecht of Arnhem.

laatste nieuws

#1-DJ van de wereld Martin Garrix gaat optreden tijdens de MTV EMA 2016!

Nieuws

Dingen in Harry's gezicht gooien is not done

Nieuws

#KanyeDay was heel erg.. ‘Kanye’

Nieuws

#MTVSpotifriday: Camila Cabello, Jonas Blue, Cheat Codes, Muse

Nieuws

#MTVSpotifriday: DNCE, Zara Larsson, Teske, Harry Styles

Nieuws

#MTVSpotifriday: Fifth Harmony, Foo Fighters, Major Lazer, Kovacs

Nieuws

#MTVSpotifriday: Jax Jones, Demi Lovato, Royal Blood, Lucas & Steve

Nieuws

#MTVSpotifriday: Niall Horan, Mr. Probz, Imagine Dragons, Sevdaliza en meer

Nieuws