5 tips om van je kater af te komen ZONDER dat je je bed uit hoeft!

16 februari 2018
Je probeert ze zoveel mogelijk te vermijden maar soms kom je er gewoon niet onder uit; katers. Het is vandaag zondag dus de kans is groot dat je vannacht weer als een gek in de club hebt staan lopen dansen en drinken. Te veel drinken. Niet getreurd; wij zetten 5 tips om van je kater af te komen voor je op een rij. Het goede nieuws: je hoeft er je bed niet voor uit.
1: Je bent al wakker en twijfelt of je de gordijnen nou wel of niet open moet doen. Niet doen! Het felle licht van buiten kan ervoor zorgen dat je je kater nog erger ervaart. Gewoon lekker blijven liggen in je donkere kamer.
2: Bel of FaceTime een van je vrienden waarmee je vannacht op stap was en bespreek alle verhalen en avonturen van vannacht. Door bezig te zijn met andere dingen, vergeet je voor even die erge koppijn of misselijkheid. Daarnaast is het natuurlijk gewoon heerlijk om alle juicy verhalen van die nacht te horen.
3: Zoals bij tip 2 al werd gezegd is het bij een kater belangrijk om je gedachten even op andere dingen te focussen. Heb je iemand gescoord vannacht of ligt je BF of GF naast je? Vermaak je daar dan gewoon mee, een beetje fun is nooit verkeerd toch?!
Kijk de musicvideo ‘New Rules’ van Dua Lipa. De video is visueel zo satisfying om naar te kijken dat je kater acuut minder wordt. Check ‘m hieronder!

Dua Lipa - New Rules

5: Alle dingen hierboven gedaan? Dan staat je nog maar een laatste ding te doen; Beyonce’s MTV VMA 2011 performance kijken. Waarom? Gewoon omdat het Beyonce is en ook deze performance weer iconic was door haar zwangerschapsaankonding aan het eind. ENJOY!

Beyoncé - Love On Top (Live from the 2011 VMAs)

categorie:

laatste nieuws

VIDEO | Fans maken zich zorgen over vriendschap Millie Bobby Brown en Drake: té close met elkaar?!

news

Chrissy Teigen's GRAPPIGSTE TWEETS ooit!

news

TEEN MOM-UPDATE: één tienermoeder VERLAAT de show en één OG is opnieuw ZWANGER!

news

VIDEO | Deze 5 Catfish-koppels kregen na de ontmaskering een relatie met elkaar

news

Ariana Grande stopt er (tijdelijk) mee

news

5 redenen waarom planten in je huis een super goed idee is

news

Ook OG Brody Jenner tekent voor terugkeer in The Hills: New Beginnings!

news

Dit zijn de meest bizarre kledingstijlen van 2018 tot nu toe

news