Music Release Friday: Zara Larsson, Pitbulll, Boef en Lucas Hamming

17 maart 2017
Het is vrijdag en dat betekent: heel veel nieuwe releases! We hebben ze vandaag weer voor je op een rijtje gezet.
Zara Larsson heeft na lang wachten eindelijk haar nieuwe album 'So Good' uitgebracht én we hebben de videoclip voor 'Symphony' van Clean Bandit (samen met Zara) gekregen. Happy Zara Day!
Ook Pitbull kon niet achterblijven, want hij heeft zijn nieuwste album 'Climate Change' ook vandaag gedropt inclusief collabs met o.a. Leona Lewis, Austin Mahone en Jennifer Lopez. De collab met J.Lo doet ons heel erg denken aan een ander nummer van Zara... ;) Check hier welke. Machine Gun Kelly heeft daarnaast een nieuwe track 'At My Best' met Hailee Steinfeld uitgebracht.
Ook zijn er nog releases van Nederlandse bodem, waaronder het nieuwe album 'Slaaptekort' van Boef. Met de track 'Salam' (die hij eerder deze week uitbracht) haalde hij binnen 24 uur meer dan 500.00 streams op Spotify! Lucas Hamming is weer helemaal terug met 'Luck Is For Suckers' en momenteel is hij op tour om dit album te promoten. Kraantje Pappie heeft vandaag een nieuwe versie van zijn hit 'Opgeturnt' gedropt met productie van Lucas & Steve en het houdt niet op, want ook Rochelle heeft een nieuwe track, 'You Got Something'. Vanavond wordt de bijbehorende videoclip uitgebracht, #CantWait.
Andere artiesten die vandaag of eerder deze week muziek hebben uitgebracht zijn o.a. Linkin Park, Mura Masa & Charli XCX, Tinashe, G-Eazy en Milky Chance. Check alle releases hieronder! Welke is jouw favoriet?
Zara Larsson - I Would Like

Boef, DJ Youss-F & F1rstman - Overal

Machine Gun Kelly - Bad Things

categorie:

laatste nieuws

Welke festivals MOET je bij zijn dit jaar?!

news

ZIEN: De fashion trends van 2018!

news

ZIEN: Zangeres Maan lanceert eigen kleding collectie!

news

MTV FIT: De tofste sportoutfits van dit moment!

news

Wtf: waarom hoort de één 'Laurel' en de ander 'Yanny'?

news

Drake gaat touren onder de naam Aubrey & The Three Migos!

news

ZIEN: Reporter wordt GEROAST door RIRI

news

5 keer: MEGAHITS AFGEWEZEN door een andere GROTE ARTIEST! [DEEL 2]

Muziek