Win kaarten voor een exclusieve showcase van Skip&Die

1 oktober 2013
MTV Brand New is het tweede kanaal waarmee MTV terugkeert naar zijn roots: muziek, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bij MTV Brand New ligt de nadruk op het spotten van nieuwe en ‘cutting edge’ artiesten. MTV Brand New is er voor de gepassioneerde muziekliefhebber die graag verrast en geïnspireerd raakt door originele en grensverleggende muziek.
MTV Brand New Digital TV biedt de kijkers de laatste trends en hypes binnen de muziek. Er is op de zender plaats voor originele acts binnen Alternative, Rock, Dance, en Hip Hop. De programmering draait om het gevoel van muziekbeleving en is gericht op nieuwe acts en de meest opmerkelijke video’s.
Ben jij abonnee bij KPN? Ga naar de winpagina doe mee aan de prijsvraag en win tickets voor een exclusieve showcase van SKIP&DIE!
SKIP&DIE begon als een samenwerking tussen de Nederlandse producer Jori Collignon, bekend van Nobody Beats the Drum en C-Mon & Kypski, en de Zuid-Afrikaanse artieste Catarina Aimée Dahms. Als Cata.Pirata en Crypto.Jori sleutelden ze debuutalbum Riots in the Jungle in elkaar, dat in oktober 2012 verschijnt. Live stapt Cata.Pirata het podium op gesteund door vier bevriende muzikanten, die de wereldse ritmes van Riots in the Jungle live ten gehore brengen. MTV heeft SKIP&DIE als MTV Brand New Band of 2013 verkozen. Skip&Die heeft alles waar MTV Brand New voor staat: Originaliteit, vernieuwing, muzikaliteit en trendsettend.

laatste nieuws

Farrah Abraham eist ‘vajazzle kit’ van de organisatie voor een kinky kerstfeestje dat ze donderdag host in een stripclub in Las Vegas.

Nieuws

MTV Must-C Week 50: Machine Gun Kelly ft. X Ambassadors & Bebe Rexha - Home

Muziek

Download de gratis MTV Play-app!

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws