Win tickets voor MTV Presents Oliver Heldens & Friends

Op zaterdag 3 december staat DJ en producer Oliver Heldens in de Heineken Music Hall in Amsterdam en de line-up is bekend! Mike Mago, Moksi , Mr. Belt & Wezol, Throttle en Zonderling zullen op deze avond naast de DJ staan. Heel eerlijk; hier móet je bij zijn!
Oliver Heldens tekende in 2012 op zeventienjarige leeftijd bij Spinnin' Records, het grootste platenlabel ter wereld op het gebied van dancemuziek. Nog geen jaar later bracht hij de single Gecko uit, wat zorgde voor zijn internationale doorbraak. De versie Gecko (Overdrive) met de stem van Becky Hill komt vanuit het niets op nummer 1 binnen in de Britse hitlijsten. Al snel volgt opvolger Koala waarmee hij in de top 5 van de hitlijsten stond. Remixes van Coldplay, Martin Garrix, Robin Thicke, Disclosure en Calvin Harris kwamen heel snel en in 2015 hostte Oliver tijdens ADE een volledig uitverkochte clubnight in Paradiso, richtte hij zijn eigen platenmaatschappij Heldeep Records op en begon hij de wekelijkse radioshow 'Heldeep Radio'.
De afgelopen twee jaar stond Oliver al op grote festivals als Tomorrowland, Coachella, Glastonbury en Lollapalooza. Deze week heeft Oliver daarnaast zijn nieuwe single 'Good Life' ft. Ida Corr uitgebracht (check 'm hieronder) en staat hij dus op 3 december in de Heineken Music Hall!
Heb je nog geen tickets voor Oliver Heldens & Friends? Je kunt ze bij ons winnen! En.... één van de winnaars maakt ook nog eens kans op een meet & greet met Oliver! Beantwoord hieronder de vraag en maak kans. Alvast in de mood komen? Check hierboven de beste video's van Oliver Heldens & Friends uit de Top 7 at 7!