Geordie Shore Seizoen 16: wie zijn er nieuw & wie zijn er uit?

10 januari 2018
Vanavond begint alweer het 16e seizoen van Geordie Shore. Al sinds 2011 maken de Geordies Newcastle onveilig en in tegenstelling tot de vaste locatie van het programma, is de cast zo ongeveer geen enkel seizoen precies hetzelfde gebleven. OG's verlaten de show en newbies maken hun entrée, ook dit seizoen zijn er weer veranderingen in de cast..
Laten we beginnen bij de vertrouwde Geordies die ook in het nieuwste seizoen gewoon weer te zien zijn. Sophie, Marnie, Aaron, Chloe, Nathan en Abbie hebben allemaal op hun social media bevestigd dat ze ook dit seizoen weer van de partij zijn. GELUKKIG!
DE VERLATERS
Helaas verlaten ook dit seizoen weer wat Geordies het huis waaronder OG Geordie Gaz. Na 15 seizoenen heeft hij laten weten de show te verlaten om zich volledig op zijn toekomstige vaderschap te kunnen richten.
Ook Marty keert dit seizoen niet meer terug nadat hij vorig seizoen door huisbaas Anna uit het huis werd gezet wegens ongepast gedrag. Met wie moet Chloe nu flirten als ze dronken is?!
Over Scotty T zijn terugkeer lijkt ook nog enige onzekerheid. Samen met Marty werd hij vorig seizoen het huis uitgezet en Scott wil zelf nog geen uitspraken doen over de stand van zaken. We zullen het de aankomende weken te weten komen.
DE NEWBIES
Hoe k*t het ook is wanneer castleden het huis voorgoed verlaten, het betekent wel dat er weer plek is voor nieuwe wilde en knappe Geordies. Dit seizoen maken Sam en Stephanie hun entree in het huis.
Sam Gowland werd bekend na zijn deelname aan 'Love Island', de mega populaire Engelse serie die een mix van Temptation Island en Ex On The Beach is. Sam is dus geen onbekende van reality tv en dat belooft dus veel goeds voor het aankomende seizoen.
Stephanie Snowden is een compleet nieuw gezicht in de wereld van reality tv maar is geen onbekende voor de andere Geordies. Stephanie is namelijk elke avond mortal te vinden in clubs als Bijoux en daardoor kent ze al een groot deel van de cast. Haar entree in het huis kan dan ook niet anders dan een warm bad worden, of toch niet..
VANAF VANAVOND CHECK JE ELKE WOENSDAG OM 22:00 EEN NIEUWE AFLEVERING GEORDIE SHORE OP MTV!
Check hieronder alvast de sneak peek van seizoen 16:

Geordie Shore - Chloe scheert zich ff snel

categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

Oscars 2019: Dit zijn alle genomineerden

news

Dit is hoe jij Blue Monday gaat overleven!

news

Jaimie Vaes en Koen Kardashian presenteren Just Tattoo of Us Benelux

news

10x het beste van de ‘10 year challenge’

news

Ariana Grande-update: een wel héle bijzondere tattoo en nieuwe muziek

news

Lindsay Lohan’s Beach Club: binnenkort op MTV

news

5 bruiloften die (waarschijnlijk) gaan plaatsvinden in 2019

news