Martin Garrix joint Justin Bieber én wordt model!

18 juli 2017
In één jaar tijd drie grote hits scoren met artiesten als Bebe Rexha, Dua Lipa en Troye Sivan én de nummer 1 DJ van de wereld worden is voor Martin Garrix geen reden om even te genieten van zijn succes. Sterker nog, het lijkt wel alsof Martin alleen nog maar meer zijn best doet om de absolute top van de muziekwereld te bereiken. Als hij die niet al lang heeft bereikt..
Martin maakte in minder dan 24-uur tijd bekend dat hij het voorprogramma van Justin Bieber's Purpose Tour zal gaan rocken én dat hij het nieuwe gezicht van de Armani Exchange herfstcollectie is. Ain't no stopping him!
Vanaf 29 juli zal Martin, samen met Migos, Kehlani en Vic Mensa het Noord-Amerikaanse deel van Justin Bieber zijn Purpose World Tour joinen. De samenwerking tussen Garrix en Bieber komt niet geheel onverwacht aangezien de twee al lange tijd goede vrienden zijn.
De samenwerking met Armani Exchange komt wel als een grote verrassing. Het merk kondigt de samenwerking met Garrix aan door de officiële foto's voor de herfstcollectie '17 te plaatsen op hun Instagram-account. Het hokje 'succesvol model voor een wereldwijd merk' kan Martin nu ook op zijn bucketlist aanvinken!

laatste nieuws

Farrah Abraham eist ‘vajazzle kit’ van de organisatie voor een kinky kerstfeestje dat ze donderdag host in een stripclub in Las Vegas.

Nieuws

MTV Must-C Week 50: Machine Gun Kelly ft. X Ambassadors & Bebe Rexha - Home

Muziek

Download de gratis MTV Play-app!

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws