Martin Garrix en Troye Sivan performen nieuwe track op Coachella!

24 april 2017
Er werd al een tijdje gespeculeerd over een samenwerking tussen Martin Garrix en Troye Sivan maar het bewijs bleef uit. Tót afgelopen weekend, toen Martin tijdens zijn set op Coachella ein-de-lijk een tease gaf van zijn samenwerking met Troye. Wij kunnen maar één ding concluderen; het klinkt tof!
Toen Troye recentelijk een Instagram-story plaatste waarop hij samen met Martin Garrix in de studio te zien was, begon het speculeren over een mogelijke samenwerking tussen de twee heren. Afgelopen zaterdag, tijdens het tweede weekend van het Coachella Music Festival in Californië was het dan zover en beleefden de bezoekers van het festival de exclusieve première van hun nieuwe nummer!
Nadat eerder Lorde en Lady Gaga onverwachts een nieuwe track de wereld in slingerde tijdens hun optreden op Coachella, was het nu DJ Martin Garrix die aan het publiek vroeg of zij klaar waren voor een gloednieuw nummer. Na veel gejuich vanuit het publiek, riep Martin singer-songwriter Troye Sivan op het podium om het nummer live te performen voor alle fans.
Het nummer zal waarschijnlijk ‘There For You’ gaan heten en wordt volgens het Twitter-account van Troye binnenkort al officieel uitgebracht. Tot die tijd moeten we het doen met een fan-opname.. Bekijk hieronder de video en laat ons weten wat jij van de heren hun nieuwe track vindt!

WILD

laatste nieuws

Teen Mom 2-ouders Briana en Javi officieel uit elkaar

Nieuws

Krijgen Charlotte, Gaz, Scotty, Vicky en Aaron een eigen spin-off?

Nieuws

OMG! Plannen de Jonas Brothers een reünie?!

Muziek

Dua Lipa vecht tegen zichzelf in muziekvideo ‘IDGAF’ geregisseerd door STROMAE!

Muziek

Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn getrouwd?!

Nieuws

OMG! Kraantje Pappie en Bizzey persifleren Linda de Mol’s ‘Ik Hou Van Holland’ in nieuwe video JA!

Muziek

MTV Push september 2017: leer SZA beter kennen!

Muziek

Koen Kardashian vertelt over ongeluk: “Ik KLAPTE met mijn hoofd tegen het raam”

Nieuws