Anna Nooshin en vriend Danny Roumimper na 13 jaar UIT ELKAAR

De nieuwe week begint met treurig nieuws nadat Anna Nooshin zojuist bekend maakte dat zij en haar vriend Danny Roumimper uit elkaar zijn gegaan. Dat liet Anna weten via de caption van een Instagram-post.
 
Het koppel kende elkaar al lange tijd voordat ze bekend werden en klommen samen naar de top van de social media. Nu komt aan dat tijdperk dus een einde nadat het koppel "na 13 hele mooie jaren, er liefdevol voor hebben gekozen om uit elkaar te gaan."
 
Een specifieke reden voor de break-up lijkt er niet te zijn: "Er is geen sprake van sensatie, we hebben mega veel respect voor elkaar en er is veel liefde tussen ons."
 
De twee lijken dan ook in goed overleg uit elkaar te zijn gegaan: "de plek voor hem in mijn hart is forever groot. Ik gun hem alles op de wereld."

Ook Danny maakt op Instagram een statement over de break-up: “Je hebt een speciaal plekje in mijn hart maar voor nu scheiden hier onze wegen.”

Eerder dit jaar sprak MTV-presenter Kay Nambiar in een openhartig interview met Anna onder andere over het buitenbeetje zijn, verliefd worden op vrouwen, een eigen make-uplijn, haar kinderwens en haar grote onzekerheid. Kijk ‘m gratis hieronder!