'One Direction-film ook in Nederlandse bios'

24 juli 2014
De concertregistratie Where We Are van de Britse Boyband One Direction gaat een wereldwijde première tegemoet. De film is op 11 en 12 oktober overal in de bioscopen te zien. Distributeur JT Bioscopen is van plan de film ook naar Nederland te halen, laat een woordvoerder dinsdag weten.
"We zijn nog in bespreking met de rechthebbenden, maar we willen de film zeker hier vertonen", zegt de woordvoerder. "Dat zal dan ook in het weekend van 11 en 12 oktober zijn". Vooralsnog staan drie voorstellingen gepland verspreid over de twee dagen.
De band verscheen een jaar geleden ook al in de Nederlandse bioscopen met de 3D-documentaire One Direction: This is Us. Daarin was te zien hoe de vijf Britse boys uit arbeiderswijken meededen aan X-Factor en uiteindelijk wereldberoemd werden. De film eindigde met een optreden in de immense O2 Arena in Londen.
One Direction: Where We Are - The Concert Film, die wordt aangeprezen als 'de eerste totale bioscoopervaring met One Direction ooit', is opgenomen toen de band optrad in het San Siro voetbalstadion in Milaan. De tour met maar liefst 69 optredens duurt nog tot begin oktober. Naast een concertregistratie bevat de film ook een kwartier aan beeldmateriaal van achter de schermen.
Copyright: Cover Media 2014

laatste nieuws

Farrah Abraham eist ‘vajazzle kit’ van de organisatie voor een kinky kerstfeestje

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws

MTV Push: Grace VanderWaal

Muziek

Casey Johnson noemt Farrah Abraham een heks nadat ze hem geblockt heeft op Twitter...

Series