Chloe Ferry enorm blij met resultaat borstoperatie

6 augustus 2018
Chloe Ferry laat weten dat ze erg tevreden is met het resultaat van een recente borstoperatie. Ze onderging de operatie om een eerdere borstlift, die littekens heeft achtergelaten, te corrigeren.
De 22-jarige Geordie deelde een foto van zichzelf en haar nieuwe borsten op Instagram waarbij ze schreef: "Loving my new found confidence after having my breast surgery with @lbps54 honestly can't believe how light these implants are @blite_implants_uk." Kortom: Chloe is blij met het nieuwe zelfvertrouwen dat de operatie haar heeft opgeleverd!
Fans begonnen natuurlijk meteen te reageren op het kiekje en schreven onder andere: "Holy f**king shit balls!!!!" en "Very nice. Oh yes sexy." Ook vriendje en mede Geordie Shore-castlid Sam Gowland reageerde enthousiast op de foto: "Wowwaaa weeeewaa how much."
Toch is er naast alle positiviteit altijd wel een groep die negatieve berichten achterlaat op Chloe's foto's, maar een fan liet weten dat iedereen moest stoppen zo snel te oordelen: "Chloe is blij met zichzelf en dat is alles wat telt, het is niet nodig om haar naar beneden te halen met vreselijk commentaar…" En: "Ze is een mens en heeft gevoelens net als iedereen. Als je Chloe of d'r uiterlijk niet leuk vindt ga dan van haar pagina af en houd je negativiteit voor jezelf."
Wij zijn inderdaad gewoon blij dat Chloe eindelijk lekker in d’r vel zit! Iedereen z’n eigen ding, toch?

Geordie Shore - Chloe is fucking boos!

categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Steak Salad (Aflevering 1)

news

TBT: Zo ziet de cast van Zoey 101 er meer dan 10 jaar later uit

news

5x de ergste tattoo fails van onze favoriete celebs

news

Deze Insta-kinderen zijn zo schattig dat je ze wel móet volgen

news

Krijgt Charlotte Crosby volgend jaar een baby?

news

MTV Push maart 2019: leer Jade Bird beter kennen!

news

Oscars 2019: dit heb je gemist

news