Hier wil je bij zijn: MTV Presents: 'Why Don't We' in de Melkweg!

15 februari 2018

Block je agenda voor dinsdag 5 juni, want boyband Why Don't We geeft een concert in De Melkweg tijdens 'MTV Presents: Why Don't We'. Daar moet je toch bij zijn?! De kaartverkoop zal op maandag 19 februari van start gaan. Kaarten zijn verkrijgbaar via de officiele ticketsite van de Melkweg. 

Why Don't We begon in 2016 in hometown L.A. en is vanaf het eerste moment een enorme hit. De eerste single leverde meteen al miljoenen views op en in de VS zijn de jongens mega populair. De band is op dit moment één van de meest besproken boybands ter wereld. Why Dont We heeft al vier EP's gereleaset inclusief hun recente tracks 'Invitation' en 'Why Don't We Just'De bandleden waren van plan een solo carrière te starten, maar besloten tijdens een tour om hun talenten samen te voegen en de boyband Why Don't We te starten. "Het idee werd ons voorgelegd en wij dachten allemaal 'why don't we…?' Alles van deze band is spontaan, zelfs de naam, dat is onze vibe." aldus bandlid Daniel.

In het afgelopen jaar zijn de bandleden echte vrienden geworden en dat is terug te zien in de toffe en speelse video's op YouTube. Ook in de tracks is het terug te horen door hun feel-good hits. "Onze tracks zijn altijd heel erg positief, dat is iets wat wij altijd willen overbrengen naar het publiek." 

Het concert van vorig jaar in Boom Chicago was maar voor een klein aantal fans toegankelijk, goed nieuws dus dat de boys nu naar De Melkweg komen! 


Why Don't We heb je waarschijnlijk ook al eerder voorbij zien komen als MTV Push-act van november 2017. Het vijftal bestaande uit Jonah, Corbyn, Daniel, Jack en Zack staat garant voor een te gekke show en nu kun je ze dus eindelijk in Nederland live zien! 

Wil je op de hoogte blijven van het concert? Check het Facebook-event.

Why Don't We - MTV Push: Why Don't We - Introducing (Exclusive Interview)

Why Don't We - MTV Push: Why Don't We - These Girls (Exclusive Live Performance)

categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

5 nieuwe kerstalbums om je in de Christmas spirit te krijgen!

news

Zeven bizarre details in 'thank u, next' van Ariana Grande

news

Easter eggs in de video van Mark Ronson en Miley Cyrus: Nothing Breaks Like a Heart, die je waarschijnlijk gemist hebt

news

Ook in 2018 domineert Nederlandse hip hop in de toplijst van Spotify

news

De leukste koosnaampjes van celebrity-koppels

news

Huwelijksproblemen in Teen Mom: Catelynn en Tyler nemen een break

news

Teaser: Miley Cyrus kondigt nieuwe muziek aan

news