Katy Perry: Beyoncé is top

27 mei 2014
Katy Perry vindt dat Beyoncé Knowles soeverein aan de top staat in de popwereld. Zelf krijgt de Roar-zangeres regelmatig het predicaat van popkoningin, maar de 29-jarige zangeres is het allesbehalve eens met die eretitel.
“Ik geneer me dan, want ik voel me zeker niet zo. Ik moet mezelf weleens knijpen, zeker, maar Beyoncé is de grootste popster”, corrigeerde ze een interviewer van Time Out London. “Ik hoop dat ik een empathische artiest ben. Ik werk erg hard. Maar Beyoncé is een icoon en bijna bovennatuurlijk. Ik wed dat ze nooit ziek is!”
Katy staat bekend om haar openheid richting fans. Ze sprak in interviews openhartig over haar scheiding van Russell Brand. Volgens haar filosofie is het voor haar carrière belangrijk om altijd open kaart te spelen.
“Dat mensen zich met mij kunnen identificeren”, antwoordde de Amerikaanse op de vraag naar haar kracht als popster. “En mijn openheid over kwetsbare momenten. Daarnaast trap ik veel lol”, voegde ze daaraan toe.
De vrolijke muzikant heeft een manier gevonden om zich verbonden te voelen met haar fans. Ze brengt graag wat tijd door in de steden waar ze een concert geeft. Inmiddels voelt ze zich een valsspeler als ze het uitje overslaat.
Copyright: Cover Media 2014

laatste nieuws

Farrah Abraham eist ‘vajazzle kit’ van de organisatie voor een kinky kerstfeestje

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws

MTV Push: Grace VanderWaal

Muziek

Casey Johnson noemt Farrah Abraham een heks nadat ze hem geblockt heeft op Twitter...

Series