Vrienden maken zich zorgen om Lindsay Lohan

8 augustus 2014
Bekenden van Lindsay Lohan zijn bang dat de actrice weer terugvalt in haar oude gedrag. "Lindsay heeft haar vrienden en haar kring van nuchtere mensen in de steek gelaten", zegt een bekende van Lohan, die een verleden heeft van alcohol- en drugsgebruik, tegen de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online.
"Ze reageert niet op berichtjes en telefoontjes en negeert iedereen", aldus de bron over de 28-jarige Lohan, die tijdelijk in Londen woont omdat ze een rol heeft in het theaterstuk Speed-the-Plow. Dat stuk gaat eind volgende maand in première op West End.
De actrice werd de afgelopen tijd regelmatig feestend gespot. "Het trieste is dat niemand vanuit de Verenigde Staten iets kan doen. We maken ons allemaal zorgen", zegt de ingewijde. "We houden van haar en willen het beste voor haar."
Naar verluidt heeft Lohan al meerdere repetities van Speed-the-Plow gemist. De actrice zei eerder dat ze overweegt voorgoed naar Londen te verhuizen. ""Als ik in de Verenigde Staten om 17.00 uur de tv aanzet, is het allemaal TMZ en geroddel. Hier zie ik daar niets van."
Copyright: Cover Media 2014

laatste nieuws

Niall Horan schrijft tweede album in 2018

Nieuws

Het is precies 20 jaar geleden dat de film Spice World uitkwam

Muziek

Farrah Abraham eist ‘vajazzle kit’ van de organisatie voor een kinky kerstfeestje

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws