Ke$ha stelt tour uit

5 februari 2014
Ke$ha stelt haar tour uit voor een tijdje. Ze zou in maart en april door de US gaan touren, maar is op dit moment nog bezig met haar herstel. De zangeres heeft zich in december laten opnemen in een kliniek vanwege een eetstoornis. Ze moet nu nog verder behandeld worden.
Ze verklaart aan ons; 'Ik keek zo uit naar de optredens, maar ik moet het advies van mijn dokter opvolgen en weer gezond worden.' Ke$ha wil haar fans bedanken voor de steun die ze heeft gekregen sinds ze zich heeft laten opnemen. 'De steun is echt geweldig. Ik had het niet zonder jullie kunnen doen. Ik kijk ernaar uit om tijdens mijn volgende tour sterker dan ooit het podium te staan.'
Er ging ook het gerucht dat de zangeres kampte met een alcoholverslaving, maar dit werd ontkend door mama Pebe Sebert. Zij liet zich samen met haar dochter ook in dezelfde kliniek opnemen. Ze zou lijden aan een posttraumatische stressstoornis.
Wij wensen Ke$ha en haar moeder nog heel veel sterkte tijdens hun herstel en hopen dat Ke$ha snel weer op het podium staat.
categorie:

laatste nieuws

Deze series keek je vroeger altijd tussen de middag

news

ZIEN: Stranger Things en Black Panther grote winnaars MTV Movie & TV Awards 2018

news

5 zieke DISSES op het nieuwe surprise album van Beyoncé & Jay-Z

news

Hebben: Pride T-shirts van Harry Styles

news

TOP 5: stylish en vooral knappe vaders

news

Martin Garrix host eigen clubavond op Ibiza met o.a. Brody Jenner (de broer van)

news

Ex on the Beach: Double Dutch Jamecia vertelt moedig over ongeneeslijke ziekte

news

NikkieTutorials eert overleden broertje in nieuwste vlog

news