Ke$ha stelt tour uit

5 februari 2014
Ke$ha stelt haar tour uit voor een tijdje. Ze zou in maart en april door de US gaan touren, maar is op dit moment nog bezig met haar herstel. De zangeres heeft zich in december laten opnemen in een kliniek vanwege een eetstoornis. Ze moet nu nog verder behandeld worden.
Ze verklaart aan ons; 'Ik keek zo uit naar de optredens, maar ik moet het advies van mijn dokter opvolgen en weer gezond worden.' Ke$ha wil haar fans bedanken voor de steun die ze heeft gekregen sinds ze zich heeft laten opnemen. 'De steun is echt geweldig. Ik had het niet zonder jullie kunnen doen. Ik kijk ernaar uit om tijdens mijn volgende tour sterker dan ooit het podium te staan.'
Er ging ook het gerucht dat de zangeres kampte met een alcoholverslaving, maar dit werd ontkend door mama Pebe Sebert. Zij liet zich samen met haar dochter ook in dezelfde kliniek opnemen. Ze zou lijden aan een posttraumatische stressstoornis.
Wij wensen Ke$ha en haar moeder nog heel veel sterkte tijdens hun herstel en hopen dat Ke$ha snel weer op het podium staat.
categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

5 nieuwe kerstalbums om je in de Christmas spirit te krijgen

news

Zeven bizarre details in 'thank u, next' van Ariana Grande

news

Easter eggs in de video van Mark Ronson en Miley Cyrus: Nothing Breaks Like a Heart, die je waarschijnlijk gemist hebt

news

Ook in 2018 domineert Nederlandse hip hop in de toplijst van Spotify

news

De leukste koosnaampjes van celebrity-koppels

news

Huwelijksproblemen in Teen Mom: Catelynn en Tyler nemen een break

news

Teaser: Miley Cyrus kondigt nieuwe muziek aan

news