Ke$ha stelt tour uit

5 februari 2014
Ke$ha stelt haar tour uit voor een tijdje. Ze zou in maart en april door de US gaan touren, maar is op dit moment nog bezig met haar herstel. De zangeres heeft zich in december laten opnemen in een kliniek vanwege een eetstoornis. Ze moet nu nog verder behandeld worden.
Ze verklaart aan ons; 'Ik keek zo uit naar de optredens, maar ik moet het advies van mijn dokter opvolgen en weer gezond worden.' Ke$ha wil haar fans bedanken voor de steun die ze heeft gekregen sinds ze zich heeft laten opnemen. 'De steun is echt geweldig. Ik had het niet zonder jullie kunnen doen. Ik kijk ernaar uit om tijdens mijn volgende tour sterker dan ooit het podium te staan.'
Er ging ook het gerucht dat de zangeres kampte met een alcoholverslaving, maar dit werd ontkend door mama Pebe Sebert. Zij liet zich samen met haar dochter ook in dezelfde kliniek opnemen. Ze zou lijden aan een posttraumatische stressstoornis.
Wij wensen Ke$ha en haar moeder nog heel veel sterkte tijdens hun herstel en hopen dat Ke$ha snel weer op het podium staat.

laatste nieuws

Farrah Abraham eist ‘vajazzle kit’ van de organisatie voor een kinky kerstfeestje

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws

MTV Push: Grace VanderWaal

Muziek

Casey Johnson noemt Farrah Abraham een heks nadat ze hem geblockt heeft op Twitter...

Series