6 bizarre celeb look-a-likes!

12 september 2018
Is het bij jou ook wel eens voorgekomen dat je op straat loopt, denkt iemand te herkennen, hevig begint te zwaaien en vervolgens er achter komt dat de persoon waar je zo leuk naar zit te wuiven een complete stranger is…? Awkward!

Er leven ongeveer 7,442,000,000,000 mensen op deze wereld; vrij logisch dus dat iedereen tientallen look-alikes rond heeft lopen. Alleen de kans dat deze mensen elkaar tegenkomen is vrij klein. Bij celebs is dit natuurlijk een ander verhaal. Instagram staat bijvoorbeeld vol met mensen die best wel wat weg hebben van sommige beroemdheden. Echter zitten er een paar tussen die wel héél veel overeenkomsten hebben met een paar celebs… Wij hebben de meest bizarre voor jullie verzameld!

Beyoncé
Wow! Heeft Bey een tweelingzus?! De Amerikaanse Brittany Williams lijkt namelijk wel een kopie van de pop queen! Brittany wordt dan ook regelmatig aangezien voor Beyoncé. Zo is het wel eens voorgekomen dat Brittany achtervolgd werd door een groepje meiden die wilde dat ze 'Single Ladies' voor ze ging zingen.
Instagram: @sur_b
Selena Gomez
Wij moesten echt even een paar keer kijken voordat we door hadden dat we naar twee verschillende vrouwen aan het kijken waren. Wat is Sofia Solares, net als Selena natuurlijk, PRACHTIG!
De schone Mexicaanse lijkt niet alleen op Selena; ze is ook nog eens groot fan! In een interview met E! News gaf ze aan dat ze niks liever wilde dan de popster een keer ontmoeten: "Ik zou uit blijdschap spontaan beginnen te huilen!"
Instagram: @sofisolars
Gigi Hadid
De Nederlandse Iza Ijzerman kreeg altijd al te horen hoeveel ze wel niet op Gigi Hadid leek. Zelf vond ze het wel meevallen. Tot dat het modellenbureau waarbij ze getekend was een foto online plaatste met de caption: The new curvy Gigi Hadid. Iza vertelde in een interview: "Dat was was het moment waarop ik dacht; dit zou best wel eens waar kunnen zijn."Geloof ons maar Iza, het is waar!
Instagram: @izaijzerman
Ariana Grande
Ook Ariana Grande heeft iemand op deze aardbol rondlopen de wel héél erg veel op haar lijkt. Net zoals Sofia, is ook Jacky Vasquez fan van de celeb waarmee ze haar looks deelt. "Ik lijk vooral op Ariana wanneer ik haar signature look (de strakke paardenstaart en winged eyeliner) na maak". Dat kun je wel zeggen ja…
Instagram: @jackyvasquez
Adele

De Zweedse Ellinor Hellborg is zeer getalenteerd als het op make-up aankomt. Op haar Instagram account plaats ze dan ook wekelijks nieuwe foto's van haar creaties en vooral haar Adele inspired make-up looks doen het goed onder haar volgers. En wij snappen wel waarom... WAT LIJKT ZE VEEL OP DE POP DIVA!
Instagram: @ellinorhellborg
Kim Kardashian
Is Kamilla Osman toevallig een verloren Kardashian/Jenner zus?!? Want dit is wel heel bizar… Ze zou door kunnen gaan als onderdeel van de familie inieder geval. Of misschien een dagje in kunnen vallen voor Kim als zij geen zin heeft in aandacht.
Instagram: @kamiosman

Ben jij wel eens iemand tegengekomen die als twee druppels water op jou lijkt?
categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek

news

TBT: Zo ziet de cast van Zoey 101 er meer dan 10 jaar later uit

news

5x de ergste tattoo fails van onze favoriete celebs

news

Deze Insta-kinderen zijn zo schattig dat je ze wel móet volgen

news

Krijgt Charlotte Crosby volgend jaar een baby?

news

MTV Push maart 2019: leer Jade Bird beter kennen!

news

Oscars 2019: dit heb je gemist

news

5 things to do als je single bent op Valentijnsdag

news