MTV Push mei 2020: Leer Jack Harlow beter kennen

Jack Harlow geeft ons een nieuwe kijk op de rapscene door zijn old school manier van commitment en zijn toekomstgerichte houding. Met zijn, door de fans geliefde, mixtape ‘18’ zette hij in 2016 zijn eerste stappen in de rapwereld. Nadat hij in 2018 getekend had bij Generation Now en Atlantic Records liet hij een onuitwisbare indruk achter met zijn album ‘Loose’. Hiermee werd hij in 2019 genomineerd voor een BET Hip Hop Awards in de categorie ‘Beste Mixtape’. Ondertussen was zijn nieuwe album ‘Confetti’ datzelfde jaar een enorm succes. In samenwerking met Louisville, KY-native en Bryson Tiller maakte hij de track ‘THRU THE NIGHT’ wat natuurlijk een grote hit werd.

Inmiddels heeft Harlow nu meer dan 200 miljoen streams op Spotify en op zijn nieuwste EP ‘Sweet Action’ laat hij een nieuwe kant van zichzelf horen met een eigenzinnige stijl. In zijn grootste hit ‘WHATS POPPIN’ horen we zijn rapflow terugkomen op een aanstekelijke piano beat. Dit heeft er ondermeer voor gezorgd dat hij o.a. getekend werd door Diddy, DaBaby, G-Eazy & Johnny Manziel.

Deze hele maand is hij onze MTV Push-artiest en zijn wij benieuwd wat er ‘poppin’ is met Jack Harlow! Houd onze site in de gaten voor exclusieve optredens en interviews.