'Jay-Z en Beyoncé alleen nog stel om de centen'

29 juli 2014
Jay-Z en Beyoncé blijven alleen nog bij elkaar uit zakelijk belang. Dat zegt een ingewijde tegen de Amerikaanse krant New York Post. De twee topartiesten zijn bezig met hun gezamenlijke tour On the Run, waarmee naar schatting zo'n honderd miljoen dollar wordt binnengehaald. "Die willen ze niet verliezen", zegt de bron.
"Ze hebben nog steeds wel enige gevoelens voor elkaar, maar die houden geen stand", zegt de ingewijde over het stel dat in 2008 trouwde. "Bij een beslissing om al dan niet te scheiden speelt het zakelijk belang altijd mee. Ze weten dat ze nu de koning en koningin van de hiphop zijn, en eigenlijk van de hele muziekwereld."
Het blad International Business Times schat hun gezamenlijke waarde op bijna een miljard dollar. Het muziektijdschrift Billboard zette de twee in februari gezamenlijk op 1 op de lijst van honderd machtigste artiesten.
De eerste haarscheurtjes in het tot dan toe smetteloze imago van het echtpaar ontstonden in mei, toen een filmpje online verscheen waarin Beyoncé's zus Solange in een lift van een hotel na afloop van het Met Gala een paar meppen uitdeelde aan Jay-Z. Sindsdien verschenen geregeld beelden waarop de twee elkaar zoenen of omhelzen, maar de geruchten omtrent een aanstaande breuk zwollen aan.
Het stel, dat in in 2012 dochter Blue Ivy ter wereld zag komen, zou ook in relatietherapie zijn gegaan. Die heeft tot nu toe niets opgeleverd, wat vooral te wijten zou zijn aan Jay-Z. "Hij hangt de hele tijd aan de telefoon", zegt de bron. "Jay probeert de hele tijd zakelijke deals te sluiten."
Ook zouden de twee er ieder hun eigen buitenechtelijk avontuurtjes op nahouden. Dat was ook de reden van dat gevecht in de lift, meent de bron. Jay-Z zou later die avond een afspraakje hebben gepland met Rihanna, zijn protegé. "Solange vond dat het zo wel genoeg was. Ze was ervan overtuigd dat Jay met Rihanna vreemdging. Voor veel mensen die hen kennen is dat zeker een mogelijkheid." Hoe dan ook heeft Beyoncé de tatoeage met IV, verwijzend naar haar verjaardag, haar precies twaalf jaar oudere man en hun trouwdatum, laten weghalen.
Copyright: Cover Media 2014

laatste nieuws

#1-DJ van de wereld Martin Garrix gaat optreden tijdens de MTV EMA 2016!

Nieuws

Dingen in Harry's gezicht gooien is not done

Nieuws

#KanyeDay was heel erg.. ‘Kanye’

Nieuws

#MTVSpotifriday: Camila Cabello, Jonas Blue, Cheat Codes, Muse

Nieuws

#MTVSpotifriday: DNCE, Zara Larsson, Teske, Harry Styles

Nieuws

#MTVSpotifriday: Fifth Harmony, Foo Fighters, Major Lazer, Kovacs

Nieuws

#MTVSpotifriday: Jax Jones, Demi Lovato, Royal Blood, Lucas & Steve

Nieuws

#MTVSpotifriday: Niall Horan, Mr. Probz, Imagine Dragons, Sevdaliza en meer

Nieuws