Selena’s moeder is opgenomen in het ziekenhuis na 'Jelena'-nieuws

19 december 2017
Zoals we natuurlijk allemaal weten zijn Justin Bieber en Selena Gomez weer druk aan het daten! Als je Jelena-fan bent is dit topnieuws, maar voor de moeder van Selena Gomez helaas niet.. Toen ze namelijk hoorde dat het steeds serieuzer wordt tussen de Biebs en haar dochter flipte ze zo erg dat ze naar het ziekenhuis gebracht moest worden!

Dit nieuws maakte TMZ net bekend. Bronnen hebben aan de website verteld dat Mandy Teefey, de moeder van Selena, een steeds meer uit de hand lopend gesprek had met Selena over haar relatie met Justin. Toen Selena bevestigde dat zij en de Biebs weer samen zijn flipte Mandy zo erg dat ze met spoed met een ambulance moest worden opgehaald voor een behandeling in het ziekenhuis! De reden waarom Mandy niet blij is met het 'Jelena'-nieuws? Justin schijnt volgens de familie van Selena een slechte invloed te zijn. Sommigen zeggen zelfs dat ze hem nooit gaan vergeven om wat hij jaren geleden gedaan zou hebben bij Selena...

Het is nog niet duidelijk of de moeder van Selena alweer thuis is of nog in het ziekenhuis ligt. Wel geeft Mandy haar dochter de ruimte om uit te zoeken wat ze wilt, maar de familie wil niets meer met Justin te maken hebben als Selena besluit om bij hem te blijven.

Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Selena Gomez - Bad Liar

categorie:

laatste nieuws

TRUTH OR DARE: liegen of weigeren? Het kost je je leven!

news

Roxeanne Hazes bijt van zich af op Instagram

news

DJ Avicii overleden

news

ZIEN: Cardi B vertelt Ellen DeGeneres door welk SEKSSTANDJE ze zwanger raakte!

news

ZIEN: Ariana Grande eert Manchester slachtoffers in nieuwe muziekvideo!

news

MTV EXCLUSIVE: volg supermodel Rose Bertram op Coachella Festival!

news

Top 5 meest bizarre nieuwsberichten!

news

BINNENKORT: Martin Garrix & Khalid hun zomerse dance collab!

news