Selena’s moeder is opgenomen in het ziekenhuis na 'Jelena'-nieuws

19 december 2017
Zoals we natuurlijk allemaal weten zijn Justin Bieber en Selena Gomez weer druk aan het daten! Als je Jelena-fan bent is dit topnieuws, maar voor de moeder van Selena Gomez helaas niet.. Toen ze namelijk hoorde dat het steeds serieuzer wordt tussen de Biebs en haar dochter flipte ze zo erg dat ze naar het ziekenhuis gebracht moest worden!

Dit nieuws maakte TMZ net bekend. Bronnen hebben aan de website verteld dat Mandy Teefey, de moeder van Selena, een steeds meer uit de hand lopend gesprek had met Selena over haar relatie met Justin. Toen Selena bevestigde dat zij en de Biebs weer samen zijn flipte Mandy zo erg dat ze met spoed met een ambulance moest worden opgehaald voor een behandeling in het ziekenhuis! De reden waarom Mandy niet blij is met het 'Jelena'-nieuws? Justin schijnt volgens de familie van Selena een slechte invloed te zijn. Sommigen zeggen zelfs dat ze hem nooit gaan vergeven om wat hij jaren geleden gedaan zou hebben bij Selena...

Het is nog niet duidelijk of de moeder van Selena alweer thuis is of nog in het ziekenhuis ligt. Wel geeft Mandy haar dochter de ruimte om uit te zoeken wat ze wilt, maar de familie wil niets meer met Justin te maken hebben als Selena besluit om bij hem te blijven.

Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Selena Gomez - Bad Liar

categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

Oscars 2019: Dit zijn alle genomineerden

news

Dit is hoe jij Blue Monday gaat overleven!

news

Jaimie Vaes en Koen Kardashian presenteren Just Tattoo of Us Benelux

news

10x het beste van de ‘10 year challenge’

news

Ariana Grande-update: een wel héle bijzondere tattoo en nieuwe muziek

news

Lindsay Lohan’s Beach Club: binnenkort op MTV

news

5 bruiloften die (waarschijnlijk) gaan plaatsvinden in 2019

news