Ex On The Beach: Double Dutch!

Ex On The Beach is terug! De allereerste Nederlands/Vlaamse editie is officieel een feit: Ex On The Beach: Double Dutch. Acht hete, sexy singles vertrekken naar een paradijs voor een zomer vol liefde… Althans, dat denken ze. Ze feesten, daten en flirten er lustig op los onder broeierige temperaturen en in een tropische setting. De perfecte omstandigheden voor prille romances, (een) one-night-stand(s) of misschien wel het vinden van de ware (vakantie)liefde. Net als de vonken er vanaf vliegen komt er onverwacht bezoek van hun exen. Sommigen willen wraak, anderen hopen hun ex terug winnen. Eén ding is zeker; verstoppen is zinloos. Want niemand weet waar en wanneer er een nieuwe ex opduikt. Whose EX is next?
Zon, liefde en exen… Deze gevaarlijke combinatie zorgt voor een daadwerkelijke rollercoaster in Ex On The Beach: Double Dutch. Vanaf 28 augustus iedere zondag om 22.00 uur op MTV.
De acht kandidaten zijn:
Wayne (24)
Wayne, zo zegt hij zelf, is vaak hard to get, maar soms een slet. Zijn aantal bedpartners telt hij niet meer. Als jonge hond kan hij niet wachten om leuke mensen te ontmoeten. Having a nice time en wie weet wat er gaat gebeuren. Zijn droomvrouw: een puur meisje die van snoeiharde techno houdt, ballonnetjes voor hem maakt op de afterparty en een beetje psycho is. Als er maar tieten opzitten, anders is het een no go. Zijn boodschap aan de wereld: “Spread love, peace & happiness yoo!”
Ashley (20)
“Pornoblond, met zo’n kont, daarbij hoort alleen maar een goede James Bond”. En die James Bond is volgens Ashley in het bezit van een licht getinte huid en tattoos. Ashley werkt in het dagelijkse leven als managementassistent en achter de bar in een club, maar zou het liefst elk stukje van de wereld zien met haar toekomstige man.
Nick (26)
Het grootste deel van Nicks leven staat in het teken van feesten. In het uitgaansleven kun je dan ook niet om hem heen en om de aandacht van de vrouwen zit hij zeker niet verlegen. Hij is niet graag alleen, dus hij hoopt een leuk meisje te leren kennen: een langharige prinses in de keuken, een dame op straat en iemand die zijn hoge libido in bed deelt. Maar maak hem nooit wakker, dat is op eigen risico.
Puru (24)
Puru’s droomvrouw bestaat uit een blend van alle windstreken met groene ogen, dikke billen en flinke tieten. Wat hij aan een dame kan geven is zijn hart, een intelligent gesprek en zijn absurd grote spieren. Als personal trainer droomt hij van het opzetten van een global sport platform. En misschien hoort hier ook wel weer een echte relatie bij. Zijn allereerste relatie was de beste en mooiste en zit diep in zijn hart. Maar terug wil hij haar niet, want een ex is een ex.
Gaga (22)
De prettig gestoorde Gaga (Gaethane) vindt dat je dingen moet doen waarvan je dacht dat je ze nooit zou doen. Van elke ervaring of fout die je maakt, word je tenslotte wijzer, toch? Gaga valt op donkere types, donker haar, lichte ogen, een beetje gespierd maar niet teveel. Geen bulldozer, want daar kan ze niet mee rijden. Goede seks is wel belangrijk en ze staat voor alles open. Enjoy the ride and have fun!
Cherry (27)
Cherry is een big-ass flirt, maar wil graag de perfecte man ontmoeten met brains, een vlotte babbel en een dikke, vette portemonnee. Deze extraverte bardame weet wat ze wil. Meiden in haar buurt kunnen maar beter oppassen, want als ze haar zinnen heeft gezet op een man, dan is haar bijnaam ‘Satan’ eerder van toepassing dan haar bijnaam ‘Cherrybaby’. Cherry deed eerder mee aan Shopping Queens, Adam zoekt Eva en Take me Out.

Shady (24)
Levensgenieter Shady hoopt zijn grote liefde te vinden. Helaas is hij in relaties nog weleens manipulatief, waardoor deze stuklopen. Hij houdt van vrouwen met een grote ‘muil’. Arrogante vrouwen vindt hij ook top. Ze hoeft niet iedere dag zijn boterham te smeren, dan kan hij zelf ook wel. Hij heeft zin in bloedmooie vrouwen, bruin worden en een drankje of vijfentwintig: “Beter te dik in de kist, dan een feestje gemist.” Shady heeft eerder meegedaan aan Temptation Island.
Monja (21)
Schoonheidsspecialiste Monja vindt zichzelf geen Einstein, maar zoekt zeker geen domme jongen. Een bepaald type heeft ze niet, ze valt meer op het innerlijk. Eén criterium is wel heel belangrijk; hij moet groot zijn. Ze hoopt iemand te leren kennen waar het echt goed mee ligt en waar ze iets mee op kan bouwen. Monja lijkt een braaf meisje, maar kan ook arrogant uit de hoek komen. En haar nagels zijn niet alleen sexy, maar komen ook van pas als een andere vrouw te dicht bij haar man in de buurt komt.