Dit zijn de 5 grappigste parodieën op bekende hits

6 augustus 2018
Rondstruinen op YouTube is bij vele van ons een dagelijkse bezigheid. Grote kans dat je de term 'Parodie' dan ook wel kent. Is dit niet het geval? Dan hier het resultaat als je op Google het woord intikt: "Een parodie is een spottende nabootsing van een gedicht, lied, film, toneelstuk, verhaal of andere kunstzinnige uiting. Vaak worden hierbij herkenbare eigenschappen van het origineel overdreven of uitvergroot". Ok, duidelijk! YouTube staat VOL met dit soort spottende nabootsingen. En vooral populaire artiesten zijn vaak de pineut… Maar ja, je weet wat ze zeggen: Een video is pas populair als er meerdere parodieën op gemaakt zijn! Speciaal voor jullie hebben wij de grappigste parodieën op bekende videoclips verzameld. Hoef je zelf niet meer te zoeken ;). Dus leun lekker achterover, pak er een zak chips bij en lach!
Kraantje Pappie ft. Joshua Nolet - Liefde In De Lucht
Zijn jullie ook zo fan van het nummer ‘Liefde In De Lucht’ van Kraantje Pappie? De mannen van Ponkers hebben hun eigen versie gemaakt op de hit, namelijk: ‘Dieven Op De Vlucht’. Onze harten hebben deze dieven in ieder geval al gestolen ;)!
Beyoncé - All The Single Ladies
Pff, online daten. Hoe leuk het soms ook is om de zoektocht aan te gaan naar onze droomman of droomvrouw, vaak levert het alleen maar drama op. En dat vond Jacqueline Pereda ook, dus besloot ze er een video over te maken. Op het liedje ‘Single Ladies’ van onze popqueen; Beyoncé! Heer-lijk.
Camila Cabello - Havana
OfficieelBen heeft behoorlijk uitgepakt met zijn parodie op de hit ‘Havana’. Zijn video lijkt wel een korte film! En is dus ook zeker de moeite waard om even te checken!
Dua Lipa - New Rules
Deze video van Sophie Ousri, Jeroen van Holland & Simon de Wit is niet alleen grappig. Nee nee, hij is ook nog eens onwijs leerzaam. In de video leren ze je namelijk hoe je het beste een Bossche Bol kunt eten. Kun je dus gewoon tegen je ouders zeggen dat je een educatieve video aan het kijken bent als ze je weer eens vragen achter je computer vandaan te komen!
Adele - Hello
‘Hello’ van Adele was een mega hit en is inmiddels behoorlijk grijs gedraaid. Wij zijn enorm fan van het origineel, maar we moeten toegeven dat de versie van Key Of Awesome toch wel net een tikkeltje grappiger is om naar te kijken ;)!
Welke video is jouw favoriet?

Young Thug & Camila Cabello - Havana

categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek

news

Deze Insta-kinderen zijn zo schattig dat je ze wel móet volgen

news

Krijgt Charlotte Crosby volgend jaar een baby?

news

MTV Push maart 2019: leer Jade Bird beter kennen!

news

Oscars 2019: dit heb je gemist

news

5 things to do als je single bent op Valentijnsdag

news

Edison Pop 2019: dit heb je gemist

news

Dit gebeurde er gisteravond tijdens de Grammy’s

news