The Shannara Chronicles S2; oude overlevenden & knappe nieuwkomers!

11 oktober 2017
The Shannara Chronicles keert met een gloednieuw seizoen terug op MTV. Naast een paar vertrouwde gezichten uit het eerste seizoen, gaan in het tweede seizoen ook nieuwe karakters de strijd aan om het rijk te beschermen en ‘the Four Lands’ terug te veroveren van The Crimson.
Om je helemaal klaar te stomen voor de nieuwe afleveringen nemen we alle belangrijke personages met je door!
PS. Check de photogallery hierboven voor foto's van elk personage!
TERUGKEREND UIT SEIZOEN 1
- Wil (Austin Butler)
Wil is half-mens en half-elf en kan omschreven worden als aardig, lief en meelevend. Diep van binnen is hij onzeker over zijn bestaan als elf en hij probeert dan ook zijn elfenoortjes te verbergen. Pas wanneer Wil erachter komt dat hij de laatste levende is van de legendarische Shannara familie, krijgt hij meer zelfvertrouwen en beseft hij pas wat voor avontuur er aan zijn voeten ligt.
- Eretria (Ivana Baquero)
In tegenstelling tot de andere karakters, is Eretria volledig mens. Ze is opgevoed door een bende rovers en gebruikt haar looks om te kunnen overleven. Eretria weet langzaam het vertrouwen van de rest te winnen en krijgt ook steeds meer gevoelens voor Wil.
- Allanon (Manu Bennett)
De laatste levende ‘druïd’, die meer dan 300 jaar oud is. Hij heeft weinig energie maar wel veel wijsheid en werkt daarom nauw samen met de rest van de groep om zo ‘the Four Lands’ weer te bevrijden van zwarte magie.
- Ander (Aaron Jakubenko)
Ander is de tweede zoon van elfenkoning Eventine en staat vooral bekend als feestbeest. Dit komt voor een groot deel doordat hij zichzelf de schuld geeft van de dood van zijn broer Aine, ondanks het feit dat hij er niks aan kan doen. Na de dood van zijn vader en andere broer Arion wordt Ander automatisch de nieuwe elfenkoning en krijgt hij voor het eerst in zijn leven een verantwoordelijkheidsgevoel om zo goed mogelijk het elfenrijk te leiden.
- Bandon (Marcus Vanco)
Bandon is een elfenjongen die de gave heeft mensen hun toekomst te kunnen zien wanneer hij ze aanraakt. Bandon wordt door zijn eigenlijk familie gevreesd maar juist meteen door Wil en de rest geaccepteerd om zo Bandon’s gave in te kunnen zetten voor het veroveren van het rijk.
NIEUWKOMERS IN SEIZOEN 2
- Lyria (Vanessa Morgan)
Lyria is een ‘badass chick’ en gooit in het tweede seizoen behoorlijk wat roet in het eten. Zo raakt Eretria verliefd op haar maar door verschillende grote obstakels lijkt een relatie tussen de twee haast onmogelijk..
- Mareth (Malese Jow)
Mareth brengt in het tweede seizoen behoorlijk wat mysterie en gevaar met zich mee. Als blijkt dat Mareth een aangeboren magische kracht bezit, besluit Wil haar te helpen om Allanon te vinden. Mareth weet dat Allanon de enige is die haar kan leren omgaan met haar magische krachten en daarmee kan helpen bij het verslaan van The Crimsons..
- Garet Jax (Gentry White)
Garet wordt ook wel ‘The Weapons Master’ genoemd en staat bekend als de ‘man for hire’. Door zijn beruchte persoonlijkheid raakt hij verwikkeld in gevaarlijke avonturen in seizoen 2. Niets is Garet te gevaarlijk; hij weet dat hij iedereen kan verslaan..
- Queen Tamlin (Caroline Chikezie)
‘Queen Tamlin of Leah’ is een vrouw die weet ze wil en dat ook op een sluwe manier voor elkaar weet te krijgen. Niet geheel zonder risico’s; sommige acties en besluiten brengen ernstige gevolgen met zich mee..
- General Riga (Desmond Chiam)
General Riga is in het tweede seizoen de nieuwe leider van The Crimson. Riga haat alle soorten magie en ziet magie als de reden waarom alle slechte dingen in the Four Lands gebeuren. Hij is dan ook genadeloos in zijn strijd om alle magie voorgoed uit te roeien..
De oude vertrouwde én nieuwe gezichten zien schitteren in het tweede seizoen van The Shannara Chronicles?
Vanaf 15 oktober zie je iedere zondag om 22.30 uur een nieuwe aflevering op MTV!

The Shannara Chronicles S2; oude overlevenden & knappe nieuwkomers!

categorie:

laatste nieuws

MTV News Recap: Week 32

news

MTV Push augustus 2020: Leer YUNGBLUD beter kennen

news

MTV News Recap: Week 31

news

VMA’s 2020: Dit zijn alle genomineerden

news

MTV News Recap: Week 30

news

MTV News Recap: Week 29

news

MTV News Recap: Week 28

news

MTV News Recap: Week 27

news